Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
11marcaanula...mam pytanie...bo u mnie tez nie widac pęcherzyka jeszcze....a kiedy miałas ostatnią miesiączkę ?
Missiiss a nie mialas isc dzisiaj do lekarza? bo nie wiem czy mi sie nie pomylilolez na lozeczku i sie nie ruszaj i okryj sie cieplutko to moze przejdzie szybciutko a jak nie to tylko kontakt z lekarzem przychodzi mi do glowy.
Izydo i Anula to sa tak maluskie ciaze ze jeszcze ma prawo nic nie byc widac, wyobrazcie sobie ze moja kolezanka w 8 tc byla na usg i tez nie bylo nawet pecherzyka a wyszedl z tego synus![]()
natomiast ja bylam w 6 i nie widac bylo bobasa a teraz musze czekac miesiac! i sie zamartwiam na smierc!
...dlatego jeszcze nie widac...tak czy siak idę w czwartek na kolejne USG bo jajo zniosę (6 dni po poprzednim USG )ja też mam w czwartek kolejna wizytę :-)no nic za tydzien w czwartek ide znow i oby bylo cos widac b o sie zesram chyba a tak mi zle dzisiaj bylo ze mialam tej ciazy juz dosc![]()