Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny nie wiem jak wy ale ja w ciązy strasznie sie wszystkim brzydzę:/ nie spodoba mi się wygląd albo kolor mięsa i juz nie zjem i juz mi niedobrze;/

hmm też o tym słyszałam i coś w tym jest...w tamtej ciąży jak byłam w 9 tyg. to zmarła mojej mamy siostra....teraz nikt i oby tak zostałoJa prawdopodobnie zaszłam w naszym małżeńskim łóżku ale najważniejsze jest to, że dzidziusia dał nam pewnie mój dziadek bo był to jego dzień śmierci. Ktoś umiera, żeby rodzić mógł sie ktoś.

Hannah a dlaczego Ty tak koniecznie na styczen?
NIEKONIECZNIE!!!! ja chyba zaraz zacznę krzyczeć!! To zależy od przyczyny, wczoraj chyba o ty referat na BB prawie napisałam....na ból dobre jest ciepło, może termofor albo wygrzać się w ciepłej wodzie, ciepło ubrać i wygrzać w fotelu, nie wiem, może można jakiś maści rozgrzewających w ciąży używać.... trzeba by w ulotkach poczytać, jednak nic nie wiem na ten temat
do rybnego to ja nigdy nie lubiłam wchodzić, choć rybki uwielbiam jeśćTiaaa, byłam dzisiaj w rybnym.... myślałam że przyozdobię pawiem te lodówki pełne płatów i filetów... szybciej z tamtąd wyszłam niż weszłam.Masakra![]()