Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wczoraj byłam w kinie i jak były bardzo głośne dźwięki to zakrywałam brzuszek
tak na wszelki wypadek żeby dzidzia się nie stresowała zbyt głośnymi dźwiękami
może to niezbyt poważneale jakoś tak odruchowo
![]()

Tunia napisz mi proszę jak wygląda ta bajka bez okularów. Chciałabym pierwszy raz zabrać mojego trzylatka do kina właśnie na tą bajkę. Bardzo ją lubiteż idziemy dziś do kina
w 3D na toy storyi tak nie ma nic lepszego w cinema city, dobre filmy to już tylko w studyjnych grają... choć o gustach się nie dyskutuje
![]()
. W okularach przecież nie wysiedzi
, a słyszałam, że niektóre sceny mogą wydawać się mocno nieostre
. Byłabym wdzięczna za opinię "po";-)No i moje kochane ja usg połówkowego robić nie bedę:/ Okazało się, że mój ginekolog nie może takie zrobić, za późno już na to żeby brać skierowanie a niestety 250 zł to dla mnie za duży wydatek... więc pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że z Małym wszystko dobrze i rozwija się prawidłowo. Myślę, że na USG mój lekarz zauważyłby gdyby cos było nie tak.
Dziś spotkałam się z kuzynka, która jest pielęgniarka i kazala mi koniecznie skontaktować się z innym kardiologiem:/ Mówi mi, że ona w ciązy też miała wysokie tętno ale 160 to stanowczo za wysoko... Kardiolog, u którego byłam mówił, że do 190 mogę mieć tętno ale teraz już sama nie wiem... chyba warto dla własnego spokoju jechać do innego kardiologa. Okropnie się boję, że to może mieć wpływ na serduszko Ogryzka. Wczoraj na USG wydawało mi się, że serce mu za szybko bije... lekarz nic nie powiedział ale nie zmierzył mu tętna...
Chyba oszaleje((((