Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz faktycznie ciężko mi złapać pozycję. Np nad jezioro zabieram ze sobą też poduchy (jak sędziwa pani) ale inaczej mi niewygodnie. Czuję, że pokocham tą poduchę
tak samo jak mój wiatraczek-chłodziaczek!I jak Ci się spało powiedz - bo mam dylemat którą wybrać?[...] zakupilam sobie poduszke do spania dla ciezarnych. Taka wielka, troche jak litera C. O cos takiego: Motherhood PODUSZKA KOJEC W-wa SKLEP (1103329390) - Aukcje internetowe Allegro Hehe - dzis pierwsza noc testowa :-) Mam nadzieje ze bedzie mi sie lepiej spalo :-) [...]
nie wiem jak tu się cytuje selektywnie...
mnie też zazwyczaj coś pobolewa ale wczoraj miałam najpiękniejszy dzień - nic mnie nie bolało do tego stopnia, że znów próbowałam kraulem na basenie pływać...ale widzę, że ciąża to już taki stan, że coś tam boli, coś dokucza i nic tego nie zmieni...
Ja mam to samo tylko że mnie ból wchodzi w jeden pośladek a dokładnie prawy, kość ogonowa też boli. Zazwyczaj zatrudniam męża do masowania i jest ok więc polecamostatnio siedzieć nie mogęna twardym zwłaszcza, bo wtedy tak mnie bolą kości pupy że szok i do tego jeszcze kość ogonowa, że nie mogę sobie pozycji znaleźć
mama mi powiedziała, że to kości miednicy...pewnie już rosnącej:]