Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
święte słowa....Jednak współczuję, że musicie mieszkać z rodzicami i teściami, choćby byli nawet najwspanialsi na świecie
cieszymy się razem z tobą a najbardziej faktem, że będziesz częściej pisać do nas podczas błogiego lenistwa na L41. mężuś wraca z morza w środę nie było go ponad miesiąc więc hura:-):-):-):-):-)
2. od czwartku L4 już się doczekać nie mogę:-), szczególnie, że w te upały strasznie wam zazdroszczę możliwości robienia czegokolwiek poza siedzeniem w pracy.
) No więc było super- mój mąż trochę pomarudził, ale i tak było super. Rodzice mieszkają na innym osiedlu ale nie jest daleko. Też mi się marzy wyremontować chociaż parter i się wprowadzić, ale pewnie jeszcze to potrwa. Teraz trzeba zacisnąć zęby i mieszkać u teściów :/
jeszcze ja mam obie te pary 15 min drogi od siebie na piechotę, ale całe szczęście że moim sie ruszyc nie chce tylko pretensje mają że ich mało odwiedzamy, a tescie siedzą u drugiego synka w tychach
także mam ich z głowy.
to stwierdziłam, że cierpliwość mi się wyczerpała, jeszcze na dodatek koleś sobie grilla w wodzie postawił i zaczął sobie kiełbaski robić
, więc pojechałyśmy z Julką nad morze:-) Dobrze, że mam taki wybórNo to jakbyś mi moich opisałaszczerze współczuję, ja ze swoimi nie dałabym rady, z reszta z moimi też bym nie wytrzymała długo bo każdy tylko mądrości swoje przedstawia, tego nie rób tak a tego wogóle nie ruszaj! wszytsko co my z mężem robimy to jest najczęściej złejeszcze ja mam obie te pary 15 min drogi od siebie na piechotę, ale całe szczęście że moim sie ruszyc nie chce tylko pretensje mają że ich mało odwiedzamy, a tescie siedzą u drugiego synka w tychach
także mam ich z głowy.
Ciężko jest...Hej mamuśki i tatusiowie,
Ja całe studia miałam współlokatorów (akademik), ale to były inne czasy i strasznie to uwielbiałam