Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeśli chodzi o moich rodziców to mam idealnych. Nie ma takich innych ludzie, na których mogłabym tak liczyćnie zdarza mi się z nimi kłócić bo nie wtrącają się w moje życie. Mogą ze mną porozmawiać, coś doradzić ale nigdy nie upierają się przy swoim. nawet gdy byłam na studiach zawsze mogłam na nich liczyć, zawozili mnie do Częstochowy, przywozili... zawsze jak miałam jakis problem byli przy mnie. Więc chciałabym być chociaż w połowie tak dobrą mamą jak moi rodzice byli i są dla mnie.
nie wiedziałam że to jest możliwe u nas jak ja albo siostra obsrawała przy swoim zdaniu to była awantura z ojcem, mama jest do rany przyłuż. ale gratuluje takich rodziców, mam nadzieje ze ja z męzem tacy będziemy, nie wymuszac swojego zdania na dziecku przede wszystkim ;-)
Podziwiam Was jeśli chodzi o budowę domu, ja jakoś nigdy bym się tego nie podjęła. Nie mam drugu do tego nawet jak mieszkanie kupuję to wolę z rynku wtórnego niż od dewelopera. Niestety jakoś brak mi drygu do tych spraw.