Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak skończymy budowy to będziemy pewnie ekspertami hihiA mnie cala tematyka z budową domu bardzo interesuje, właściwie zaczynam żałować że nie poszłam na architekturę albo budowę maszyn. Lubię finanse i ekonomię ale zaczyna mnie to już nudzić![]()

popieram :-)Musimy sobie kiedyś otworzyć watek (najlepiej zamknięty) o budowach, remontach, odwadnianiu terenu itp. Każda wiedza się przyda zwłaszcza w walce z biurokracją)
oj koniecznieMusimy sobie kiedyś otworzyć watek (najlepiej zamknięty) o budowach, remontach, odwadnianiu terenu itp. Każda wiedza się przyda zwłaszcza w walce z biurokracją)
O ile mi wiadomo to 5 szyjny. Byl w Rawiczu ale z braku sprzetu przewiezli go do Leszna. Jak bede mial wiecej informacji to Ci napiszehej
Szwarou - który kręg ma Tomek uszkodzony? piąty szyjny czy piersiowy? Mam nadzieje, że nie leży w Rawiczu, bo tam to Mu raczej nie pomogą....

, ale już wyjście na zewnątrz grozi zadyszką (idąc do pracy na 7 ledwie złapałam oddech w tej duchocie)