misia26
szczęśliwa mama :)
tfu tfu mamolka sama nie wyjmuj kleszcza tylko szybko do lekarza tym bardziej że jesteś w ciąży!!!!!
Ja też miałam akcje na początku ciąży. Ugryzł mnie pies, który nie było szczepiony na wściekliznę. Bardzo się bałam. Poszłam do lekarza, który podał psa do sanepidu i był obserwowany przez inspektora weterynarii przez 3 tygodnie. Okazało się jednka że jest wszystko dobrze ale co się nadenerwowałam to tylko ja wiem :/
Ja też miałam akcje na początku ciąży. Ugryzł mnie pies, który nie było szczepiony na wściekliznę. Bardzo się bałam. Poszłam do lekarza, który podał psa do sanepidu i był obserwowany przez inspektora weterynarii przez 3 tygodnie. Okazało się jednka że jest wszystko dobrze ale co się nadenerwowałam to tylko ja wiem :/
Ostatnia edycja:
A jak nie wyszlo, a teraz ich corunia ma uciekac daleko, to stwierdzili ze inaczej was przyciagnac 
Dotyczy to prac domowych. Jesli chodzi o pojechanie gdzies po zakupy itd. to nie moge nazekac ;-)
, ale teraz po prostu chce zobaczyć na usg, że wszystko tak jak lekarz twierdzi że jest ok, że tak i będzie i mój spadek wagi 8kg od początku ciąży to nic innego jak tylko początkowy zrzut "balastu"... o wynikach wizyty postaram się dać znać już jutro, więc proszę o kciuki żeby na prawde było dobrze no i dzidziuś się pokazał też kim jest czy mam sukieneczki szykować czy spodenki