• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
:szok::szok::szok:

ale spookoo mozemy pogadac o wszystkim :)
pierwsze slysze by w zoologicznych byly strylne warunki:szok: chyba nie w Szczecinie, tu W Kristiansund tez nie .. :-D
Anka mocz sobie rece w chloru byle nie za czesto bo skorke sobie spalisz i uszkodzisz :-p ja unikam zbytniego wdychaniajak cos myje takimi rzeczami, ale to ze wzgledu na siebie a nie na bobasa bo do niego takie cos nie dociera:tak:

Wlasnie sobie sprzatam mieszkanie i sie zastanawiam, czy to tak dobrze maczac te rece w cifie i innych chemiach... chyba przeczulona jestem...
ja nie lubię bez rękawiczek, bo mam potem brzydka skórę. Ale maluszkowi domowe porządki nie zaszkodzą.
ja dziś umyłam lodówkę:)
Anka - my zawsze kupowaliśmy w Panoramie w zoologicznym, bo tam bardziej sklep akwarystyczny niż ogólny zoologiczny. Ale znawca to mój mąż, ja rozpoznaję tylko nasze, innych już nie;-p

dziś po pracy zjadłam sobie gazpacho, mniam!!!! a teraz na wieczór zrobiłam krokiety i szparagi:)

ja to obecnie żadnych zwierzaków nie mam więc się na ten temat rozpisywać nie będę :-D
pochodziłam dzisiaj po sklepach, trochę posiedziałam na działeczce i już mi się nic nie chce. wielkich domowych porządków (głównie łazienki) nie robię bo drażnił mnie od początku zapach płynów do czyszczenia i tak mi zostało. na szczęście mężuś robi to nawet dokładniej niż ja więc o to się nie martwię:-) a póki co to jestem u rodziców więc tutaj też się za to nie zabieram.
szukałam stroju kąpielowego ale jakoś nic nie mogę wyszukać. chciałabym tankini ale w sklepach ciężko trafić na fajne a z neta trochę się obawiam zamawiać bo nie wiem jak wyjdzie z rozmiarem. chociaż w bon prixie mają to co mi się podoba. może wy moje poznanianki mi powiecie gdzie można poszukać coś fajnego? :-)

Sunnflower mysle ze moj kot by reflektowal na te kanarki ;P
Tunia sliczny pierscionek dokladnie taki jak lubie, dyskretny :))
Antylopka mmm szparagi ja dzis postanowilam zrobic salatke z kurczakiem wedzonym bo ostatnio byla z naciowym selerem i surimi, poza tym pieke szynke heh :)) chyba tylko dla W bo ja i tak ostatnio wcinam salate i szczypiorek:)))

a dzis wieczorem znowu sie bede wkurzac heheeh, za sprawa meczu! W nie lubi ogladac ale jakos polfinaly juz lubi i wczoraj tak mnie irytowal ze mialam ochote go zamknac w komorce! Nadawal ciagle i jeszcze "przewidywal" wynik i zachowania pilkarzy hehe no tak mnie draznil ze mialam ochote mu cos zrobic :))

szukałam stroju kąpielowego ale jakoś nic nie mogę wyszukać. chciałabym tankini ale w sklepach ciężko trafić na fajne a z neta trochę się obawiam zamawiać bo nie wiem jak wyjdzie z rozmiarem. chociaż w bon prixie mają to co mi się podoba. może wy moje poznanianki mi powiecie gdzie można poszukać coś fajnego? :-)

ja osobiście lubię esotiq, kiedyś sklep był na dąbrowskiego na wysokości Kościelnej, ale nie wiem czy jeszcze tam jest?? juz nie jestem taka obcykana w poznańskich sklepach...
ESOTIQ są adresy salonów

Hej tak w ogóle :)

od 2 dni próbuję za Wami nadążyć :-):-)
już prawie jestem na końcu :))

w domu remont w pracy zadyma przed urlopem
więc mogę do Was zajrzeć w przelocie :-)

Teraz też kończę bo muszę zamknąć firmę

Miłego wieczorka życzę Brzuchatkom :-)

reklama
a ja kupiłam z wyprzedaży w Auchan taki jednoczęściowy - nie ciążowy tylko większy po prostu za 35 zł - z tym że ja to się rzadko kąpać będę bo nigdzie nie jadę i najwyżej na Kiekrz się wybiorę więc nie specjalnie mi się opłacało jakiegoś wypasionego kupowć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry