(: Anka :)
Fanka BB :)
Mi nie zdychaly a czesto mialam z tego sklepu. Po prostu trafila im sie partia chorych i szybko je sprzedali. To nie temat na to forum 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

chyba nie w Szczecinie, tu W Kristiansund tez nie .. 
ja unikam zbytniego wdychaniajak cos myje takimi rzeczami, ale to ze wzgledu na siebie a nie na bobasa bo do niego takie cos nie dociera
ja nie lubię bez rękawiczek, bo mam potem brzydka skórę. Ale maluszkowi domowe porządki nie zaszkodzą.Wlasnie sobie sprzatam mieszkanie i sie zastanawiam, czy to tak dobrze maczac te rece w cifie i innych chemiach... chyba przeczulona jestem...

szukałam stroju kąpielowego ale jakoś nic nie mogę wyszukać. chciałabym tankini ale w sklepach ciężko trafić na fajne a z neta trochę się obawiam zamawiać bo nie wiem jak wyjdzie z rozmiarem. chociaż w bon prixie mają to co mi się podoba. może wy moje poznanianki mi powiecie gdzie można poszukać coś fajnego? :-)
C. mi się oświadczył!!!![]()