Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jezuuu hehe przeczytałam czerwona zamiast nerwowa.... i już sobie swoje wymyśliłam.....durna jestem z tym myleniem sie co raz w tej ciążytakie głupie pomyłki
![]()

Hehe
Ciekawe ile teraz przytyje...rany i znowu słońce wali... przecież to się można ***** nie dość że gorąco, nie dość że od miesiąca mam nos zatkany oczy jak królik i kicham średnio 80 razy na dobę to jeszcze kręgosłup mnie napierdziela
Nie jestes sama w tym cierpieniu. Ciagle kicham i kicham. Jak wydmu****e nos, to leci mi krew z niego (wlasciwie codziennie) wiec nei moge go nawet wydmuchac
A ludzie sie ciesza ze slonce
W deszczu da sie oddychac chociaz :-)
a w sklepie, do ktorego mialam zaufanie olali mnie z tego powodu
A prawie polowa w akwarium to byly rybki u mnie urodzone... Teraz mam 70 litrow i kilka rybek, ktore wytrwaly i sie wyleczyly, ale nie zyworódki, ktore maja duzo miejsca do plywania.
Hej Ania - nie wiem chyba nie umiem wysyłać prywatnych wiadomości - doszła do Ciebie? A akwarium to nie wiem czemu Ci wytruło ale bardzo możliwe że z racji wody wodociągowej do której nasz kochany Aquanet dodał tyle chloru że głowa boli o czym "zapomniał" poinformować odbiorców.