Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny martwię się, jestem już w 16 tygodniu ciąży a nic nie czuję, czytam co piszecie o ruchach dziecka i zaczynam się denerwować, poza tym od początku ciąży nic nie przytyłam a brzuch tez mi jeszcze nie urósł za bardzo, miałam dziś iść do lekarza od miesiąca nie byłam i niestety muszę poczekać do środy za dużo pacjentek- nie wiem jak to wytrzymam jeszcze ten upał ledwo żyję![]()
aggie nie martw się na zapas! 16 tydzień to na prawde bardzo wcześnie na pierwsze ruchy nawet w drugiej ciąży, a podejrzewam jesteś w pierwszej, ja w pierwszej odczułam dopiero w 20tygodniu, teraz jestem w drugiej ciąży i pierwsze ruchy, których jestem pewna że to nie było bąblowanie w jelitkach poczułam dopiero w 17 tygodniu, więc spokojnie masz jeszcze sporo czasu. z tyciem też nie jest powiedziane że musisz w pierwszym trymestrze przytyć, ja jeszcze do wyrównania wagi startowej mam nadrobić 7kg, bo 8mi spadło ;-)Dziewczyny martwię się, jestem już w 16 tygodniu ciąży a nic nie czuję, czytam co piszecie o ruchach dziecka i zaczynam się denerwować, poza tym od początku ciąży nic nie przytyłam a brzuch tez mi jeszcze nie urósł za bardzo, miałam dziś iść do lekarza od miesiąca nie byłam i niestety muszę poczekać do środy za dużo pacjentek- nie wiem jak to wytrzymam jeszcze ten upał ledwo żyję![]()
A tak w ogóle to witajcie :-).
Jakiś czas temu się przedstawiałam na odpowiednim wątkua witamy nowo przybyłą czy to ja się nie spostrzegłam wcześniej:-)
, ale można mnie nazwać nowo przybyłą
.