Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tunia a już załapałam.. no ale , kurcze ja OM miałam 25 lutego a zaszłam na 100% 13 marca bo to był jedyny dzień kiedy współżyliśmy i była owu bo sprawdzałam testem to wychodzi na to, że Twoja ciąża jest młodsza miesiąc. Nie wiem jak Ty to wyliczałaśA lekarz wcześniej Ci nie doliczył sie tego?

dobra, wiem, że rodzić będę ok 6 stycznia lub wcześniej, na pewno zauważę![]()
;-)
chociaż bycie styczniówką ma swoje dobre strony ;-)
no ale właśnie lekarz nie obliczał ci tego? nie masz w karcie wpisane?
będę liczyć wg usg... choć się może we wtorek gin dopytam jak to wyliczy
hej dziewczyny... muszę częściej tu zaglądać bo potem nie nadążam za Wami, ale niestety czas nie pozwala...
ewwe trzymam kciuki!!!
Gorąco po prostu obrzydliwie, ale właśnie oglądałam prognozę i jest nadzieja - byle do soboty.
A w sobotę mam wizytę :-)
Co do twardnienia brzucha też tak miewam - mówiłam lekarzowi - powiedział że jeżeli to są chwilowe sytuację i po minucie - dwóch mijają i nie zdarzają się zbyt często to to normalne jest.
Dobrze że jutro już piątek i potem weekend...
Kręgosłup mnie boli tak że nie wiem jak ja wytrzymam jak jeszcze mi bardziej brzuch urośnie, o spuchniętych stopach nie wspomnę i jeszcze żeby tego było mało to cierpnie mi prawa noga.
Ale ostatnio znalazłam w internecie fajny opis wkroczenia w 20 tydzień ciąży - "pępek hucznie wystrzeli zwiastując połowę ciąży" - no to czekam aż mi wystrzeli![]()
z kręgosłupem narazie u mnie nie jest źle - boli jak muszę podnieść z fotela to ciężkie dupsko hehe