T
Tunia85
Gość
w tym upale to się w ogóle gotować nie da, uff, jak gorąco, wszystkie okna pootwierane, a i tak się spociłam jak szczur jak to się mówi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak od zawsze słuchałam rocka i nawet ciężkiej muzyki, to teraz w ciąży w ogóle nie jestem w stanie, tylko jakiś jazz, blues albo muzykę klasyczną, przy gotowaniu i przebywaniu w kuchni słuchamy sobie rmf classic 
missiiss Czytałam sobie przed chwila wasza rozmowe, chodzi mi tu o te twardnienie brzucha wieczorami. Otóz ja mam dokładnie tak samo. Wieczorem mam taki ogromny i ciezki brzuch, odnosze wrazenie jakby miał zaraz peknac i ogolnie czuje sie taka ciezka... Ogolnie myslałm ze to dlatego ze teraz po prostu duzo jem.
a co do wizyty to :jupiii: wsio ok jesttylko mam dalej - 0,5 kg
ale gin powiedzial ze dzidzia mi ladnie rosnie wiec nie ma co sie martwic. pewnie niedlugo bede marudzila ze juz za duzo przytylam
ide na wiesci opisac co nieco

Dzisiaj rano czułam dokładnie to samo (tylko, że na słońcu byłam znacznie krócej)
Najgorsze jak się migrena rozkręci!