• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

kbetina no a co pewnie trzeba korzystac :)

co do pozycji jak juz sie tak rozmowa kreci to ja lubie chyba najbardziej jak leze na boku amaz naprzeciwko mnie na kolanach mmm ta uwielbiam z reszta u mnie z orgazmami bez wspomagania paluszkami ciezko.... no chyba ze zaczyna sie mna bawic i mam ten no... mialyscie kiedys "wytrysk: glupia nazwa strasznie :) ja to bardziej z tych leniwych :P

mamolka j w tym szpitalu to chudlam tylko tez sklepikmialam w ktorym super buleczki drozdzowe mieli :) ale ze byl na 3 pietrze a mi po schodach nie wolno chodzic to juz nie lazilam codziennie tylko co 3 dzien max z reszta zmoim zoladkiem obzeranie sie jest niemozliwe a szkoda bo czasem to bym zjadla zaraz tamto i tak w kolko ... cos czuje ze z tym zoladkiem moim duzo nie przybiore na wadze... ale mze to i dobrze?? zeby dzidzia chociaz 3 kg wazyla a bede happy mum :)

reklama
kbetina no a co pewnie trzeba korzystac :)

co do pozycji jak juz sie tak rozmowa kreci to ja lubie chyba najbardziej jak leze na boku amaz naprzeciwko mnie na kolanach mmm ta uwielbiam :) ja to bardziej z tych leniwych :P

mamolka j w tym szpitalu to chudlam tylko tez sklepikmialam w ktorym super buleczki drozdzowe mieli :) ale ze byl na 3 pietrze a mi po schodach nie wolno chodzic to juz nie lazilam codziennie tylko co 3 dzien max z reszta zmoim zoladkiem obzeranie sie jest niemozliwe a szkoda bo czasem to bym zjadla zaraz tamto i tak w kolko ... cos czuje ze z tym zoladkiem moim duzo nie przybiore na wadze... ale mze to i dobrze?? zeby dzidzia chociaz 3 kg wazyla a bede happy mum :)

No ciekawe rozwiązanie :-) trzeba wypróbować :D

Znam to z autopsji. Pierwsza ciąża i zakaz seksu był.

Mój też lubi rozne fikołki, ale to na początek, żeby zakonczyc sprawe to wracamy do klasycznych pozycji :-)

My też tak mamy :)

Osobiście lubię wcześniej rozluźnić się 2-3 kielichami winka :) Teraz wiadomo trzeba sobie radzić inaczej :)

Teraz to sie nie da wypić. Ale przed ciążą to uwielbiałam zapomnieć się po alkoholu, wtedy to normalnie mąż fruwał z radości, ale jest jeden szkopuł, po alkoholu nie dojde do orgazmu. Tak mam i lipa wtedy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry