Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
byłam totalnie zaskoczona, bo ja mu kupiłam płytę

Ale z herbata, sokami i woda wypijam dziennie okolo 1,5 l - 2l a to na mnie i tak duzo. Wczesniej pilam mniej. Na szczescie tak jak mi na poczatku ciazy troche pecherz dokuczal, tak teraz przestal. W nocy nie pije wiec prawie zawsze przespie cala noc, a to dla mnie szok bo do niedawna wstawalam tak 2 razy w nocy. Bylo to dla mnie strasznie meczae bo potem nie moglam zasnac. Wiem tez ze III trymestr przyniesie wiele tego typu atrakcji wiec nie tesknie do nich :-)
Caly dzien tylko dla nas :-)
jak dla mnie to wasza rocznica w Toruniu była idealna! Nie ma to jak świętowanie rocznicy we dwoje. Ja zapraszam kilka osób bo po prostu muszę... ale tak jak Wy my równiez świętujemy rocznice związku - zawsze 4 maja. W koncu małżenstwo to przypieczętowanie związku a wszystko zaczyna się wcześniej.A co do rocznic slubu to pieknie szalejecie - u nas skromnie strasznie. Ale ma to swoje uroki. Moze nie mamy w rodzinie utrwalonych takich tradycji by to swietowac hucznie. W pierwsza rocznice slubu bylismy na sushi w nowej knajpce. To bylo pierwsze nasze sushi jakie jedlismy w zyciu, wiec byla zabawa i niezapomniany wieczor.
My oprocz rocznicy slubu obchodzimy taka rocznice powstania naszego zwiazku. W grudniu zawsze przypada i teraz mielismy 10 rocznice. Pojechalismy na caly dzien do Torunia. Mielismy pokaz w planetarium, zwiedzanie i romantyczna kolacje. Dla mnie bylo superCaly dzien tylko dla nas :-)
to ile trzeba pić skoro piją za mało?
jak byłam ostatnio robić hormony z krwi i kobita nie miała gdzie mi się wkłuć jak zwykle pyta czy coś piłam, a ja jej, że od wczoraj wypiłam z 3 l , a ona była zdziwiona, że tak dużo...
ja opróżniam 1,5 do 2 butelek wody mineralnej tych po 1,5 l w ciągu doby plus jakiś soczek, słaba kawka z mlekiem albo herbata owocowa
Kochana tylko ranigast! Mnie rennie juz nie pomaga, a jak nie zjem ranigastu to i spać w nocy nie mogę a zgagę mam coraz gorszą. To jedyny lek, który mi pomaga więc POLECAM.
Olcia a bardzo dziękuję :-) Cieszę się, że ci się podobają moje suwaczki ;-)
Rany jak ty duzo pijesz! ja bym nie dala rady tyle... poza tym nie wyobrażam sobie nie spac w nocy - śpioch ze mnie :-( Ja zawsze malo piłam więc teraz byłoby mi ogromnie ciężko zwiększyć dawkę wody.
Dziewczyny wiecie że juz pierwsza wrześniówka się rozpakowała?? Jest coraz bliżej...

Jutro jedziemy spontanicznie na trzy dni do Ustki(znajomi zadzwonili, że nas przenocują!) Mam nadzieję, że nam pogoda dopisze!![]()