Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
missiiss pilnuj się tam i ładnie odpoczywaj!
myangel a nie macie w polskim sklepie nospy do kupienia? bo u nas nospa jest zawszepolski lekarz zawsze mówi jak się skończy to do polskiego sklepu - oni tam mają kilka takich właśnie leków dostępnych bez recepty, których tutaj nie ma
Witajcie ;-)
Eh co ja przezylam w ten weekend to mozna opowiadac bez konca... Mielismy w sobote zaproszenie na slub i wesele, ale juz w piatek wyjechalismy, by byc rano wyspani. No i w piatek okolo 18 mielismy tzw. kolizje drogowa. Rozbily sie cztery samochody - my w kolejnosci bylismy trzeci :-( Uderzylismy w samochod przed nami i w nas z tylu ktos uderzyl. Stres wielki, samochod rozbity, a ja sie najadlam takiego strachu... na szczescie z dzidzia ok jak to mi w szpitalu powiedziano. Dopiero okolo 3 w nocy kladlam sie spac... Ale bylismy juz blisko wiec na slub pojechalismy - wczoraj dopiero zeszlo ze mnie wszystko... w sumie do dzis rana bol glowy (20h) nic na niego nie pomoglo... masakra
Nie dosc wiec ze stluczka, wesele, slub, to jeszcze zostalam ciocią Jasia. Maluch przyszedl na swiat dzis w nocy. Pewnie jakos jutro pojedziemy zobaczyc malenstwo i jego mame...