T
Tunia85
Gość
Dzien dobry, ja wstalam o 7 ale zaraz znowu leglam w lozku, od pewnego czasu moje cisnienie spadlo, mialam dotychczas normalne natomiast teraz miewam 107/70 lub na 65 :/ taki stan rzeczy pokusil mnie ktoregos dnia o zmierzenie temperatury i tu kolejny zonk! :O po obudzeniu sie i polezeniu chwilke moja temperatura wynosila kolo 36,4 pozniej odrobine wzrastala do 36,6 natomiast dzis pobila rekord i wyniosla 35,9 :O nie wiecie co to moze znaczyc?? lekarz powiedzial ze to normal.... z tym ze tu wszystko jest normal ://
ja mam non stop 100 lub 110/70 lub 110/65 i czuję się normalnie i dobrze, pielęgniarki twierdziły, że niskie, ale mnie nic nie dolega, a temp to może jesteś osłabiona, mnie jak coś brało w ciąży gdy C. miał anginę to miałam 34,2, wzięłam coś na wzmocnienie, wit C. i potem już było lepiej, może dziewczyny mają inne zdanie, ale ja myślę, że nie ma się czym martwić
bo czuję się świetnie, jak się nie przemęczę to raczej nic mi nie dolega, i dlatego się boje, żeby coś na połówkowym nie wyszło, bo ciągle wszystko ok i aż za dobrze jest...
ale jak bylam na urlopie, to doslownie bylam w siwetnej formie