• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
jestem - ale upał się zrobił zdechnąć idzie. Sebastian nadal w szpitalu - nie wiedzą co mu jest - zostanie na pewno do wtorku a potem niewiadomo. Nie mam już siły tego ogarniać - sama w domu, sama na hodowli rybek, sama do męża do szpitala - już nie mam siły. Dzisiaj się rozryczałam jak głupia z takiej bezradności - nie wspominając że lekarz przykazał dużo leżeć i odpoczywać. Boże już chcę żeby był przyszły tydzień. Smęcę - wiem, ale komuś muszę i padło na Was. Dzidzia w brzuchu rozrabia i chociaż to jest fajne. Spokojnej nocy dziewuszki

nie wiadomo - dzisiaj miał gastroskopie i nic, tomografie komputerową - wyniki dopiero w poniedziałek bo kur.. w weekend to tam nikt nie pracuje, coś im się nie podoba na ekg i lekarz mówił że kruchość naczyń i zatorowość płucna to może być ale póki co nikt nic nie wie i leży tam bidulek mój

Nudzi mi się dziewczyny. Z nudów głupoty przychodzą do głowy, więc szybko muszę wymyślić coś konkretnego do roboty. Pomysł mam, tylko muszę zaprzęgnąć siostrę do pomocy, bo sama nie dźwignę wersalki;) Miłego wieczorku

kobieto nie przesadzaj prosze z ta wersalka. ja czasem za duzo nosze - np. siaty z zakupami, ale do glowy by mi nie przyszlo, zeby sie brac za meble :szok:

jestem - ale upał się zrobił zdechnąć idzie. Sebastian nadal w szpitalu - nie wiedzą co mu jest - zostanie na pewno do wtorku a potem niewiadomo. Nie mam już siły tego ogarniać - sama w domu, sama na hodowli rybek, sama do męża do szpitala - już nie mam siły. Dzisiaj się rozryczałam jak głupia z takiej bezradności - nie wspominając że lekarz przykazał dużo leżeć i odpoczywać. Boże już chcę żeby był przyszły tydzień. Smęcę - wiem, ale komuś muszę i padło na Was. Dzidzia w brzuchu rozrabia i chociaż to jest fajne. Spokojnej nocy dziewuszki

trzymam kciuki, zeby znalezli przyczyne i to szybko. a ty dbaj o siebie :tak:

ja pewnie w weekend tez bede mniej na forum. jutro na caly dzien jedziemy do tesciowej - pewnie sie objem :-) w niedziele od rana pewnie zaliczymy jakis dluzszy spacer, a po obiadku idziemy do znajomych.

udanego weekendu!

Kochana trzymaj się :* Wiem jak to jest martwić się o bliskiego :*:*:*

reklama
sunnflower kciuki za Twoją połówkę &&&&&&&&&& Wszystko bedzie dobrze, a Ty uważaj na siebie.

Dziewczyny aż takie głupie pomysły to nie chodzą mi po głowie, żeby meble przestawiać! Nawet z czyjąś pomocą. Po prostu w tej wersalce jest schowana maszyna dziewiarska i prosiłam siostrę, żeby ja wyjęła i mi przeniosła ;) Przepraszam za zamieszanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry