sarka
trójkowa mama
sarka polowkowe bardzo czesto robi sie w w 24tyg. wydaje mi sie ze bedzie akurat![]()
no ale zza 4 tyg, będziesz mieć skończone 25 hmm czy się mylę?!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sarka polowkowe bardzo czesto robi sie w w 24tyg. wydaje mi sie ze bedzie akurat![]()
Nudzi mi się dziewczyny. Z nudów głupoty przychodzą do głowy, więc szybko muszę wymyślić coś konkretnego do roboty. Pomysł mam, tylko muszę zaprzęgnąć siostrę do pomocy, bo sama nie dźwignę wersalkiMiłego wieczorku
jestem - ale upał się zrobił zdechnąć idzie. Sebastian nadal w szpitalu - nie wiedzą co mu jest - zostanie na pewno do wtorku a potem niewiadomo. Nie mam już siły tego ogarniać - sama w domu, sama na hodowli rybek, sama do męża do szpitala - już nie mam siły. Dzisiaj się rozryczałam jak głupia z takiej bezradności - nie wspominając że lekarz przykazał dużo leżeć i odpoczywać. Boże już chcę żeby był przyszły tydzień. Smęcę - wiem, ale komuś muszę i padło na Was. Dzidzia w brzuchu rozrabia i chociaż to jest fajne. Spokojnej nocy dziewuszki

jestem - ale upał się zrobił zdechnąć idzie. Sebastian nadal w szpitalu - nie wiedzą co mu jest - zostanie na pewno do wtorku a potem niewiadomo. Nie mam już siły tego ogarniać - sama w domu, sama na hodowli rybek, sama do męża do szpitala - już nie mam siły. Dzisiaj się rozryczałam jak głupia z takiej bezradności - nie wspominając że lekarz przykazał dużo leżeć i odpoczywać. Boże już chcę żeby był przyszły tydzień. Smęcę - wiem, ale komuś muszę i padło na Was. Dzidzia w brzuchu rozrabia i chociaż to jest fajne. Spokojnej nocy dziewuszki