• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

missiiss nie wiem czemu tak na prawdę. Ja zawsze myślałam, że pierwsza rocznica jest bawełniana, ale słyszałam też, że pierwsza jest papierowa.

reklama
witam się weekendowo :)

Wszystkim mamom życzę miłego weekendu, w szczególności tym rocznicowym :)

kliwia gratuluję córeczki :)

sunnflower słuchaj się dziewczyn odnośnie szpitali - widać wiedzą co mówią, i uważaj tam na siebie na zakaźnym :szok:

U mnie skurczyki odeszły w siną dal ! Przynajmniej wczoraj i dziś może łącznie z 5 skurczy było więc norma :-) juuuupi

Chciałam się pochwalić że wczoraj miałam bardzo przyjemny dzień :) Spotkałyśmy się z Aluśką :) Mówię wam- ma śliczną córeczkę, mój Olek chętnie z nią się bawił, chodził za rączkę, dawał buziaki... Zresztą wszystko zostało uwiecznione na zdjęciach przez Aluśkę :) Super- oprócz małych dziecięcych wpadek- ale o tym szaaaaaa ;-)

Dziś grilluję w gronie rodzinnym i odwozimy Olka do babci, jutro robimy mini pępkowe u nas na działce, więc również mnie tu mało będzie :tak:

Caaałusy dla każdej

missiiss :****** stu lat razem Wam życzę:D i gratuluję pierwszego roku za Wami:)
ja też w tym miesiącu miałam drugą już rocznicę :)

Co do Szwarou to fakt też mi się o nim ostatnio pomyślało, ale pewnie pochłonięty jest wakacjowaniem:)

Mamolcia widzę że nam się tu jakaś wielka miłość szykuje hehe:) miłego imprezowania życzę:)

My wczoraj też byliśmy w knajpce ze znajomymi, było fajnie, ale niestety skurcze przegoniły mnie do domu ://
Miłej soboty laleczki :)

chyba mi siadlo juz na mozg :/ wlasnie ogladalam zdjecia wczesniakow i dzieci urodzonych po 22 tc jezu jaka ja glupia jestem:wściekła/y::wściekła/y::-( wez cie niech ktoras mi mocnego kopa w tylek zasadzi !!!!

missiiss to ja też cię kopnę i to porządnie!!! takich rzeczy się nie ogląda. o nie - a już na pewno nie teraz!! weź może odejdz od kompa, poczytaj jakąś książkę i już się bzdurami nie zajmuj :):):)

kurde nie no od razu juz skonczylam... masakra jakas ... :/ natka ja teraz przed 2 tygodnie bede chorowac... juz mi na mozg siadlo i przygaszona jestem... no nic ide pospac i oczyscic mozgownice... dzieki za kopniaki

Ja juz po zakupkach, zadowolona bo kupiłam to co chciałam dla M - skórzany portfel (bo stary mu się rozsypuje), i ponadto;-)....czyli sobie 2 bluzeczki w H&M ale nie na ciażowym bo tam mi sie nic nie podoba:no:...no i małej bodziaki, skarpeteczki, buciki i śpioszki:-) niby mam pewność że dziewuszka ale zawsze sobie myśle - kurde a jak cos wyrośnie i bedzie wisieć:-D...to ten mój syn wówczas bedzie świecił rożem bo na razie w ten kolor obkupuje młodą (zresztą n ieróżowe mam po Wiktorze;))

missiiss gratki rocznicy:-p pierwsza to papierowa:tak:
....moja 7 to nawet nie wiem jaka:sorry:
I apel do Jaśka!!!......weż tą swoja matkę kopnij porządnie w kiszkę niech nie czyta ani nie ogląda takich bzdur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:
Kochana jesteś zaszyta!!!! wtedy nie miałaś takiego zabezpieczenia, teraz nie mam szans na wcześniejsze wyjście Jaśka no chyba że sobie szwy powygryzasz:szok:...:laugh2:wiec spokuj już!!!!!!!;-)

mamolka na jakieś foty ze spotkanka możemy liczyc na zamknietym?????;-)

reklama
ale spokojnie w weekend, nawet nie trzeba nadrabiać... my poleniuchowaliśmy, pojechaliśmy na zakupy i teraz czekamy na znajomych :d

ps. jak wstawić fotki na zamknietym? bo nie wychodzi mi to :d

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry