Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zniknęła na weselichugdzie sie podziała Wiolcia???
Poprawiny na 16 a tymczasem u nas burza za burzą. Dziękuję ci kochana ogromnie za pamięć o mnie ;-) Nawet troszki się wytańczyłam wczoraj na weselu oczywiście bez szaleństw! Troszkę ruchu dobrze mi zrobi ;-) Ale za to zgaga od wczoraj na całego
A na niskie ciśnienie by się przydało.
Burdel nei z tej ziemi. Dodatkowo narazie nie moge sprzatac, bo gipsujemy i bedziemy malowac
Jednak remont nie zakonczyl sie tak fajnie jak myslelismy. Hydraulik - chlopak mojej kolezanki zrobil nas na szaro - na koniec zazyczyl sobie tyle kasy, ze niezle zla bylam (na samym poczatku byla gatka "ja wam pomoge i kasy nie wezme od znajomych przeciez). Jak zwykle wyszlismy na idiotow wiec kasy poszlo duzo. Dodatkowo nie mamy cieplej wody i pewnie za jakis czas dopiero bedzie, wiec efektow remontu nie zobacze dlugo, a teraz mije sie w misce i grzeje wode by miec jakas ciepla. Cudownie :/ Mam nadzieje ze jednak wszystko dobrze sie zakonczy...
Powodzenia w rozpakowywaniu sie ;-)