Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
olcia mi się Oliwka też strasznie podoba. już to mówilam mężowi ale póki co nie wyraził zdania... zresztą nawet nie wiem czy w środku siedzi synuś czy córeczka![]()
olcia mi się Oliwka też strasznie podoba. już to mówilam mężowi ale póki co nie wyraził zdania... zresztą nawet nie wiem czy w środku siedzi synuś czy córeczka![]()
A u nas nawet chłodno dzisiaj. S cały czas w szpitalu - nie wiedzą co mu jest - jutro laryngolog i jeszcze raz bronchoskopia, pojutrze kardiolog - masakra jakaś. Już mi siły brak. I jeszcze bułek zapomniałam kupić a teraz leże i nie chce mi się wyjść. Już chcę żeby wrócił do domu i było tak normalnie - ciężko tak samej i jeszcze te nerwy co mu jest i latanie do lekarza... Eh...

Musisz miec wyjątkowo rozluźniony wpust żołądka, bo takie objawy to są w 9 mies.