• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

my wczoraj mielismy imienna burze mozgow heheeh oczywiscie nie wiemy jak sie dziecko dziewczynka nazywac bedzie bo doszlo wiele kosmicznych imion ktore sa typem W hehe
teraz rozpatrujemy pomiedzy : Arlena, Emma, Kasja, Elena, Tamara, Lea, Karina, Nadia i Marika heheehheeh booooszzeeee

eee wpisalo mi sie nie tu gdzie trzeba mialo byc w imionach ale juz nie chce mi sie tam telepac ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Niezła wyliczanka imion, a jakieś polskie bierzecie pod uwagę?? Nasza Elena się ucieszy z waszych propozycji :))

Missiiss leci ten czas strasznie szybko aż mnie to przeraża! :) Dopiero co trzymałyśmy wszystkie kciuki za koniec pierwszego trymestru a tymczasem niedługo zaczynam 3!! SZOK. Ty też już niedługo wejdziesz w 3 trymestr i juz niedługo będziemy trzymac kciuki zeby nam się dzieciaczki rozpakowały i żebyśmy nie ogłupiały z nimi :))

wiolcia no tobie jeszcze tydzien zostal bity i juz masz 3 trymestr kurcze ale zazdroszcze ;) mam mnadzieje z emi tez to szybko zleci ja niestety jeszcze kilka tygodni musz epoczekac ;) ja juz bym chcial ta polowe pazdziernika chociaz ahhh ;) i juz si edoczekac nie moge grudnia i swiat i w ogole :)

salomi u mnie jak cora miala byc to albo tosia albo zosia albo wlasnie marika :) strasznie mi si epodobaja te imiona ;)

Olcia kurczę to 3 mam kciuki za koleżankę.... mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży...
A powiedzcie mi... bo tak odnośnie wielkości pęcherzyka to przypomniałam sobie że była z nami Anka 84200, jej pęcherzyk najpierw był mniejszy niż powinien, później były problemy z uwidocznieniem kości nosowej u maluszka, ale gin ją wypatrzył.... Pamiętacie co nie?? gdzie ona zniknęła??

Salomii:) ... ja bym się zamknęła do końca dnia w kiblu, i czekałabym tam az mój mąż wróci z pracy, już właśnie raz tak miałam...tyle że z wróbelkiem:[ z nudów w tej łazience wycisnęłam chyba wszystkie możliwe krosty na twarzy, i wyglądałam jakbym miała uczulenie, albo jakąś ospę....Kasja....ale super imię, śliczne no:) że też dla chłopaczków nie ma tak ładnych imion...

Wiolcia 100 dni.... jeny jak to mało czasu wbrew pozorom:) gratki:**

Ja dzis zaliczyłam kolejne zasłąbnięcie w biedronce w kolejce. zlały mnie takie poty okropne, nic nie widziałam, nogi jak z waty...ale myślę że kurcze już tyle wystałam w tej kolejce, że dam radę.... na chwilę wrócił mi obraz, więc po chamsku się wpieprzyłam przed wszystkich z moimi zakupami, i jakaś baba oczywiście z miną buldoga zaczęła się pultać. Grzecznie i krótko, odpowiedziałam jej że jak kobieta w ciąży w dzisiejszych czasach sama o siebie nie zadba, to nikt jej nie pomoże.zapłaciłam i wyszłam....nie uwierzycie, ale od tych potów, było mi zimno na dzisiejszym upale...

Wiolcia hehe to sa z polskiej listy imion hehehe, ja nie wiem jakie sa typowo Polskie chyba tylko takie Dobroslawa czy cos no i takie odpadaja bo nie podobaja nam sie no i tu dziecko bedzie sie chowac yhhhh

ewwe jejciu ty uwazaj tam na siebie !!!! kurde ale bardzo dobrz epowiedzialas z ejak sama o siebie nie zadba kobieta ciezarna to nikt o nia nie zadba: chyba sobie zapamietammoze i ja wykorzystam te slowa. ty sie juz nie wypuszczaj na zakupy sama nununu.

co do imion da chlopcow to zgadzam sie dla nich nie ma takich wymyslnych ladnych... a moj maz ostatnio zapragnal miec xawerego ;)

z tymi wrobami i myszami fajnie macie :P widac jak zwirzaki was kochaja :) moje to nic mi nie przynosza tylko cokolwiek ja jem to one zebrza ;) a tak samoluby to si eniczym nie podziela :P

aa i ja pamietam ta dziewuche... rzcezywiscie jej dlugo z nami nie ma...

A co ja mam powiedziec jak imie dla chlopca - Tymon - juz wybralismy. Rodzina sie juz nawet przyzwyczaila. Wszyscy mowili ze bedzie chlopak... ja tez ;p A tu ostatnio mi mowi gin. ze moze dziewczynka (ale to bylo takie bardzo niepewne)... Moze 23 sierpnia sie dowiem no ale dla dziewczynkki mamy problem z wybraniem ladnego imienia... :P

ewwe na zakupy juz bym sie nie wybierala z takimi problemami sama - trzeba meza zatrudniac do takich spraw :p

takkk missiiss pieski to sie dotąd patrzą jak jesz kanapkę aż z niej w końcu wędlina zleci heheh, przerabiam to za każdym razem u rodziców:D
Xawier też jest super, u mnie to chyba Borysek będzie...Ale jeszcze do małego nie mówię po imieniu:) nie wiem, jakoś mi nie przechodzi przez gardło.Mały był też przez chwilę Filipkiem, ale mąż skądś wytrasnął rymowankę " filipek znawca ci*ek" i na razie jest Borysek heheh:)

co do zakupów, to jeszcze muszę raz wyskoczyć dziś ale mąż mi obiecał że albo pozabija ludzi albo będzie robił zakupy:) wolałby pewnie to pierwsze żeby nie musieć sterczeć w kolejkach a tego szczerze nienawidzi:)

Ostatnia edycja:
ej mi sie w ogole marcel zaczelo podobac :P tylko moj maz psioczy haha .. dobra bo to nie ten watek :P

ewwe wlasnie borys jest tez super!!!! mezowi kiedys sie podobalo juz teraz mniej ... boze jemu to dogodzic ale ostatecznie moge wykorzystac szantaz ze on wybieral dla pierwszego dziecka imie ;) no co do pieskow to tak zawsze czekaja czy cos skapnie. a bajka moja to juz poprostu co bys nie adla ona dla zasady sepi chocby byl nazarta jak bąk

reklama
To jest polska lista imion??:szok: OMG nie spodziewałam się... Tzn imiona są bardzo ładne tylko nie brzmiały mi po polsku hehehehe.

Ewwe i bardzo dobrze ze sie wpierniczyłaś w kolejkę jak stare baby nie umieją! Co ja co ale szybko zapomniały jak to jest być w ciąży albo wszystkie rozumy pozjadały :crazy: Mnie najbardziej denerwuje jak stanę w towarzystwie znajomych a oni palą papieros za papierosem i się mną nie przejmują :angry: Dlatego też moje spotkanie z nimi przeważnie krótko trwają :-( Ale masz rację JAK KOBIETA W CIĄŻY W TYM CZASACH O SIEBIE NIE ZADBA TO NIKT TEGO NIE ZROBI - pisze dużymi literami bo traktuję to od dziś jako hasło przewodnie.

A ja ryczę dziś od rana przez zgagę :-( Nie mogę juz z nią!! Nic mi nie pomaga :no::no: Chce sie wreszcie przespać dłużej niż 2 h!! Ale nie... bo dośc że zgaga to jeszcze refluks :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry