• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

salomii niestety nic nie wiemy o sunflower. mam tylko nadzieję, że z tym jej mężem wszystko ok. ona miała wypoczywać ale dziwne to, że od tylu dni w ogóle się nie odzywa...

missiiss super!!!!! wszystko wam się układa dobrze i o dzidziolka też się nie martw - wytrzyma na pewno w brzucholu :) pogratuluj twojemu m :)

ja ostatnio przeczytałam, że jak się czyta jakiś fragment tekstu w ostatnich miesiącach ciąży codziennie i dziecko słyszy to po urodzeniu jak mu się to przeczyta to się podobno uspokaja - ciekawe :) no i poza tym jest tak przyzwyczajone do naszej mowy, że reaguje podobno jak zaczynamy gadać w innym języku. chociaż ja osobiście nie zauważyłam, żeby jakoś zareagowało jak w irlandii po angielsku gadałam. no ale może przyzwyczajone bo pierwsze 3 miesiące tam byłam i też gadałam po angielsku więc nie wiem czy to prawda czy nie :D

reklama
dzieki dziewczyny kochane jestescie :) :****** teraz mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie tak pieknie si eukladalo :) bo juz do szczesci ami brakuje tylko dzidzisia juz piernicze moje chorobsko jaknie chce niech sobie nie idzie ale dzidzia zeby piekna i zdrowa byla :) a z kropkami moge zyc do konca zycia :) jej szczesliwa dzisiaj jestem jak malo kto :)

postaram sie bardzo bardzo:) boze moje dziecko to tylu naraz endorfin chyba nigdy nie dostalo hehe :) ostatnio tylko stresy a dzisiaj przynajmniej jest szczesliwe bardzo jak ja i kopie hehe :) chyba chce to potwerdzic co pisze :D

Nie wiem co w tym jest, ale moje dziecko ( i innych znajomych z którymi na ten temat rozmawiałam) bardzo lubiło dźwięk odkurzacza czy suszarki. Tylko odkurzacz musiał być włączony w drugim pokoju ( a nie np . przy leżaczku z małym).

Nieraz zdarzyło się nam że Olek zasnął przy chodzącym, długo w pokoju odkurzaczu, chodzącej suszarce czy jak brałam kąpiel przy szumie wody :)

missiiss huraaaaa :***** ale super z tą pracą:):):):) bardzo się cieszę!! bardzo bardzo bardzo!!:)

W ogóle to dobrze że w 24 tygodniu masz tyle zajęć :) o głupotach nie będziesz miała czasu myśleć, tylko wszystko powolutku rób, nic ponad własne siły a nawet i trochę mniej:) teraz to zobaczysz, wszystko będzie dobrze:)

sarka mi gin kazała brać pregna plus i co? złaziłam z 10 aptek i w żadnej nie było, więc kupiłam feminatal:)

Tunia :D:D:D:D proponuję jeszcze mówić szeptem hehehe

A jeżeli chodzi o wózek espiro to ja czekam właśnie tylko nie na gtx ale na vector 4 air :) zamówiłam na allegro kilka dni temu, i już nie mogę się doczekać:D

Byłam dziś u hematologa, w sumie nic się nie dowiedziałam - dostałam listę badań niezbędnych, i kolejna wizyta 1 września,
o 18 dzisiaj jeszcze kontrola u gin, po tym moim sobotnim plamieniu, oby wsio było ok, bo mnie wczoraj wieczorem tak podbrzusze bolało że myślałam że umrę...

w ogóle co to za pogoda? myślałam że mi głowę zwieje....

Tunia - gratuluje pracy!!!!

mississ - no i oczywiscie Twojemu mezowi tez :D

dobre wiadomosci dzisiaj :)
ja chodze wkurzona od rana, bo mialam konfrontacje z szefem i on oczywiscie focha strzelil, ze ja ide na zwolnienie jednak, a nie ma nikogo na zastepstwo. wiec ja mu wygranelam, ze to chyba oni powinni sie martwic o zastepstwo i ze mieli 3 m-ce, ze by sie tym zajac. a teraz to ja nie zmienie decyzji ;) faceci sa beznadziejni jednak ...

gufii dzieki :) no faceci to mysla czesto nie o tym co trzeba a pozniej budza sie z reka w nocniku :) ale dobrz emu powiedzialas ty dawalas znac wczesniej :)

ewwe :) &&&&& za dzisiejsza wizyte oczywiscie :) co do wozkow to ogladalam twojego espio i bardzo mis ie spodobal :) ale czy twoj model nie ma z przodu tych malutkich koleczek ?? tak mis ie cos zdawalo ;) co do zajec no niby tak mniej glupot do glowy przychodzi :) zaraz sie biore za lazienke rzeczy juz pozbierac i co bez schulania i wyginania moge posprzatac to sprzatam reszte m zostawiam wiecie on teraz ma duzo zapalu entuzjazmu i energii wiec trzeba to wykorzystac hyhy :P ;)
jutro dwugodzinna jazda do domku, w piatek znow 2 godziny w drodze bo na komisje orzeczeniowa jade ... ehh zeby weekend spokojny tylko byl od tego mojego jezdzenia... ewwe a masz do zrobienia przeciciala antykardiolipidowe i p. toczniowe ??

Ostatnia edycja:
reklama
missiiss gratulacje!!! dla mężulka!
super, że ma tą pracę!!!

ewwe vector 4 też mi się bardzo podobał, ale jakoś nie wiem, czy go kupię. Jak przyjdzie wózeczek to koniecznie daj znać, a ja popytam Cię o te szczegóły, które mnie niepokoiły.:tak:

no dobra laseczki to ja spadam do lekarza! Już się nie mogę doczekać spotkania z moją kochaną niunią:-)
p.s. o kciuki proszę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry