Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny mam pytanko - jak często chodzicie do gina? bo ja chodzę co 3 tygodnie i mam teraz dylemat. jak już pisałam lecimy we wrześniu na Majorkę i dzisiaj się ginowi pytałam co z wizytą bo się zastanawiam czy lecieć sobie już do męża 12 czy dopiero 16 po wizycie. on mi powiedział, że wszystko wygląda wręcz książkowo i nie ma żadnych przeciwwskazań do wakacji i nic się nie stanie jeżeli przyjdę do niego dopiero po wakacjach. z tym, że to będzie dopiero za 5 tygodni... on powiedział, że sama muszę zdecydować jak wolę lecieć on mi daje wolną rękę bo wszystko idzie dobrze. bilet muszę kupić żeby do mężulka dolecieć a nie wiem na kiedyna Majorkę lecimy 17 ale z irlandii i w sumie fajnie jak bym sobie tam poleciała kilka dni wcześniej ale trochę się boję bo już się przyzwyczaiłam, że co 3 tygodnie było sprawdzane czy wsio ok...
Ja chodzę co 3 tygodnie... ze względu na L4![]()
Elena dziś jest już dobrze, brzuch miekki. Jutro ide na usg, to podpytam co to było.
Nom to chyba niestety mam tak samo bo L4 mam zawsze wystawiane na 24 dni, moja koleżanka chodziła do innego gina i też miała zawsze na 24 dni...Ja mam kolezanke, ktora cala ciaze chodzila co 3 tyg. bo jej gin mowil, ze wiecej niz na 3 tyg nie moze napisac L4. Ciaza byla bezproblemowa i tylko z tego powodu byly takie wizyty, oczywiscie tak samo platne za kazdym razem. Mam nadzieje Wiolcia ze nie masz tak samo. Moja wypisuje mi za kazdym razem L4 na 4 tygodnie, ale nie ma problemu nawet przy 35 dniach. To ze L4 jest max na 3 tygodnie to bujda....