• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wlasnie sie dowiedzialam ze moja qpela urodzila dzis rano coreczke :-D Wiktorie :-) Jej ile sie sypie u mnie w otoczeniu dzieciaczkow w tym roku! :D Jak ja jej zazdroszcze tego malenstwa na rekach - ale juz po polowie jestesmy wiec raczej blizej niz dalej :-p

reklama
Tunia"agaj trzymaj się, teraz to tylko działać, zgłoszenie na policję, prokurator itd, ja wiem, że łatwo się mówi, bo sama nie byłam w takiej sytuacji, i wiem, że Ci ciężko, bo jesteś w ciąży, a stres się pewnie strasznie na Tobie i dziecku odbija, myślę, że czas poszukać, jeśli jeszcze nie macie, dobrego prawnika, niech on Wam pomoże, na to wszystko na pewno są paragrafy, wiem,że sprawy sądowe się ciągną i ciągną, ale tu trzeba jak najszybciej coś zrobić, bo ona jeszcze Wam krzywdę zrobi"
No mamy adwokata jutro się dowiemy co ona doradzi. Póki co Szanowna wysłała list...pisany wczoraj czyli po akcji, gdzie biła ojca na oczach dziecka. A w liście napisala, że ona ROBI WSZYSTKO ŻEBY DZIECKO ODZYSKAŁO RÓWNOWAGĘ EMOCJONALNĄ! czujecie?bijąc ojca na oczach dziecka? Mała wpadła w taką histerię, cały czas płakała mówiąc "Co zrobiłas mojemu tatusiowi?"
Podłość niektórych osób mnie dobija....
PRZEPRASZAM WAS ŻE SMĘCĘ TAKIMI WYDARZENIAMI i że nie mam głowy do tego co piszecie. Mimo wszystko jestem z Wami emocjonalnie w Waszych bezsennościach, bólach, zgagach i innych kłopotach. I pamiętajmy że mamy w sobie nowe życie a ono rodzi się z MIŁOŚCI i to jest powód do dumy że stać nas na MIŁOŚĆ prawdziwą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry