• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witajcie dziewczyny:)
Wpadam tu bo mam do sprzedania jednorazowe majtki poporodowe firmy Horizon rozmiar 42-44 opakowanie 7sztuk +1sztuka (została mi z opakowania) cena 13zł (z kosztami przesyłki). Jeżeli jest któraś z Was zainteresowana piszcie na priv.

agaj masakra w ogole... dobrze ze poszliscie na policje moze ja zamkna w psychiatryku i bedzie spokoj ... jejciu to jest nie do pomyslenia taka sytuacja ...:/ trzymam kciuki zebey wszystko sie udalo dobrze zalatwic i byscie mieli juz spokoj

a ja sie obudzilam z bolem brzusia :/ wzielam dupka i narazie leze i czekam az przejdzie... dzidzia kopie mam nadzieje ze to nie jakies mocne skurczze tylko gazy ?? boze oby bo sie juz boje... a dzsiaj sprzatanie i dalsze pakowanie i wyprowadzka.

reklama
Hej :-)
Witam ranne ptaszki :-p Mnie dzis obudzil maz wychodzac do pracy i juz nie moge zasnac. Pewnie za 3 h pojde odsypiac znowu ;-) Dzis znow sprzatanie i ukladanie. Niby taka mala ta kuchnia, a tyle z nia roboty. Chcialabym jednak do weekendu skonczyc :-)

missiiss oby przeszlo - moze to nic takiego... nie przemeczaj sie dzis za duzo tylko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry