Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam 50mg ale to mam na skierowaniu, bez pewnie też mozna ale więcej płatne, tzn ja i tak płacę tyle co bez skierowania bo mam od prywatnego:/salomi dzieki za wyjasnienia. a na katar dobre ponoc jest inchalacja z wody zz sola albo krople euphorbium ziolowe
a mi gin nic nie mowil o glukozie i sie zastanawiam czy sobie nie zrobic na wlasna reke. w ogole to ide doniego po skonczonym 28tc to bedzie lecial 29tc i wolalabym juz miec zrobiona ta glukoze. normalnie idzie sie do aptekki i mowi ze chce sie 75g glukozy ??

Missiiss - kupujesz w aptece glukozę - jest gotowa porcja 50g lub 75g - powiesz że chcesz 75 g, (koszt ok. 4,50 zł). Za całe badanie zapłaciłam 15 zł, to u was dziewczyny strasznie drogo
I koniecznie weź cytrynę - nie wpływa na wynik, ale za to jak wpływa na smak
Ja mam dziś beznadziejny nastrój - ze stresu, przemęczenia,a może to pogoda...na poprawę nastroju odwiedziłam cukiernię i zakupiłam kilka pączków z jabłkiem...no i oczywiście zeżarłam trzy od razu - co mnie wpędziło w jeszcze gorszy nastrój i wyrzuty sumienia...![]()