Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja z powodu, że brałam Clostilbegyt przyjmuję z zalecenia lekarza luteinę od początku cyklu i pociągnie się to pewnie do końca I trymestru, do tego tylko kwas foliowy i jak na razie jest okA powiedzcie Dziewczynki bierzecie jakiś progesteron, tzn. luteine lub inne tabsy??
dużo owoców warzyw i wszystko na co mam ochotę to co mi oczywiście wolno jeść 
sarka Pijecie kawę?
Ja lubię i piję dwie takie lżejsze dziennie
czasem mi ciężko z papierosami, paliłam niestety, teraz już nie palę oczywiście ale niestety nie odrzuciło mnie i nadal mam chęć na dymka eeeech
Ja pije kawę ale bardzo,bardzo rzadko raz w tyg filiżankę rozpuszczalnej z mlekiem jakoś mnie nie ciągnie,a przed ciążą piłam w sumie też mało jedną dziennie.Jeśli chodzi o fajeczki to też paliłam,ale jak się dowiedziałam że maleństwo będzie to rzuciłam moment,na początku jak widziałam lub czułam zapach papieroska to miałam ochotę zapalić ale nie było tak że szlak mnie trafiał bez fajki jak to się czasami zdarzało przed ciążą,a teraz to nie ciągnie mnie jakoś specjalnie,ale piffka bym się napiła tak łyczka jednego :-)