gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Witam - u nas tez sloneczko i niebo lazurowe 
zaraz biore sie za porzadki, bo ja z kolei w srode mam impreze urodzinowa Ninki. bedzie ok 15 osob, ale specjalnie w tym roku robie w tygodniu, zeby uniknac szykowania obiadu dla takiej ilosci osob
a na wieczorne urodzinki to mam zamiar zrobic tylko kanapeczki, ze dwie salatki, jakies male przekaski, no i oczywsicie tort.
powiem Wam, ze zaczynam sie juz czuc sloniowato - ciezko mi sie schylic i podniesc, nie mowiac juz o obcinaniu paznokci u nog
zapisalam sie na pedicure, zeby sie nie meczyc ...

zaraz biore sie za porzadki, bo ja z kolei w srode mam impreze urodzinowa Ninki. bedzie ok 15 osob, ale specjalnie w tym roku robie w tygodniu, zeby uniknac szykowania obiadu dla takiej ilosci osob
a na wieczorne urodzinki to mam zamiar zrobic tylko kanapeczki, ze dwie salatki, jakies male przekaski, no i oczywsicie tort.powiem Wam, ze zaczynam sie juz czuc sloniowato - ciezko mi sie schylic i podniesc, nie mowiac juz o obcinaniu paznokci u nog
zapisalam sie na pedicure, zeby sie nie meczyc ...
ja za to jestem niezddarna, dla przykładu codziennie zmieniam piżamę bo wszystko mi na niej ląduje, spada mi jedzenie, wylewam kawę czy herbate, masakra, i z rak mi też wszystko leci