• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć kobitki. Dawno mnie nie było i ledwo was nadrobiłam hi hi:tak:. Chciałam się pochwalić moimi wynikami,nie mam cukrzycy:happy::happy::happy:,po 2 godzinach miałam mniejszy cukier niż na czczo. Niewiem jak to możliwe ale piguła powiedziała że tak się nieraz zdarza i jest wszystko oki:-) mialam tylko 73 więc prawie niedobór haha ale to pewnie dlatego że przed badaniem 2dni nie jadłam słodkości:baffled: ale nadrobiłam w weekend:-):zawstydzona/y:

Ale fajnie :) Miejmy nadzieję, że to będzie tydzień samych dobrych wiadomości i jutro ja się zamelduję z jak najlepszymi wieściami po wizycie w Centrum Patologii Ciąży... ...

Uszczelniamy kaloryfer! Kciuki! Ja działam jako łapacz wody ;)

reklama
Apap od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzi;) ja męczyłam się w ciąży z Wiktorkiem z bólem zęba i zapaleniem dziąsła i wtedy musiałam czasem ratować się apapem inaczej bym zwariowała:///

Ból pleców nie jest mi niestety obcy, w nocy koszmar, a rano wstaję odrętwiała i obolała:( odliczam dni do czwartku bo wtdy ide na masaż:)
Wiolcia może spróbuj z masażami, gimnastyką...

lwiczka to swietna nowina:)))))

ewa to jutro na pewno wrócisz z dobrymi wiesciami:)))

masakra z tymi moimi plecami:/ Mimo wszystko chyba wolę ryczeć z bólu niz brać leki zwłaszcza że znów złapało mnie przeziębienie - gardło mnie straaaaasznie boli :(:(:(:(:(:((((( Najadłam się czosnku, wypiłam mleko z miodem i masłem ale bez Tantum Verde się nie obyło - a i tak cierpię dalej strasznie. Zapowiada się tydzień w łóżku :(
Sarka zazdroszczę masażu... zwłaszcza jeśłi robi go jakiś młody, przystojny masażysta :))

Wiolcia a ja Ci powiem że na szczęście to nie młody przystojny meżczyzna uciska teraz moje schabiki ozdobione pieknymi swiecacymi rozstępami:-p....................uuuuuuuuuffffffff na szczęście nie:-D:-D kobitka i oby tak było i tym razem bo czuję sie bardziej komfortowo w tej chwili:sorry2:
Zdrówka zyczę!!!!!!!! tantum verde ci nie zaszkodzi, Apap też;-)

masakra z tymi moimi plecami:/ Mimo wszystko chyba wolę ryczeć z bólu niz brać leki zwłaszcza że znów złapało mnie przeziębienie - gardło mnie straaaaasznie boli :(:(:(:(:(:((((( Najadłam się czosnku, wypiłam mleko z miodem i masłem ale bez Tantum Verde się nie obyło - a i tak cierpię dalej strasznie. Zapowiada się tydzień w łóżku :(
Sarka zazdroszczę masażu... zwłaszcza jeśłi robi go jakiś młody, przystojny masażysta :))

Wiolcia na bóle pleców najlepsze jest nieprzebywanie za długo w jednej pozycji :) Zmieniaj pozycję co kilka-nascie minut i tez bedzie inaczej. Ciepla kapiel tez potrafi zdzialac cuda :)

mediumkej14v5549892a7f0.jpg

By bodzinka at 2010-09-20

22432486.jpg

By bodzinka at 2010-09-20

Nadal na terpii...I nadal bez leków...

bodzinka ale kawusie postawilas, pyyychna, az slinka leci!! :szok::-D

Maz dzisiaj wstal przed budzikiem, bym sie nie obudzila, nie bylo go moze 10 minut w lozku a i tak otworzylam oczy i juz usnac nie moglam yhy:crazy:

wiec juz ogarnelam w duzym, potem jeszcze odkurze mieszkanie i umyje lustra. I pojde w poszukiwaniu drobiazgu dla mezulka na imieniny:D Dostal juz skorzana kabure do nowego telefonu [bo stara byla za mala] ale chyba mu koszule jeszcze kupie. Choc mialo nie byc prezentow. :D

Witam.;-)
U nas znowu ponuro..
Wczoraj kumpela wyciągnęła mnie na dwugodzinny spacer. Wieczorem myślałam, że się nie ruszę:no:, rano to samo, o nocy nie wspomnę taka jestem obolała:baffled:. Jakby mi ktoś chciał szpagat na siłę zrobić:szok:. Strasznie boli mnie krocze:-(. Jeszcze tylko 3 miechy i będzie po.

reklama
Witam :)

Znow ciezka noc. W dodatku snilo mi sie ze na boku lezac przygniatam dziecko, wiec staralam sie tak nie spac. No ale jak spac w takim razie? Na plecach nie, na brzuchu nie, na boku nie - heh koszmar :-D

A dzis wieczorem mam wizyte :-) Oby bylo ok wszystko ;-)

Milego dnia! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry