• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam się również cieplutko po gorącej herbatce, wczoraj przyszły do mnie piękne ubranka dla starszej i dla młodszej, więc jestem w super nastrojach nawet mi ten deszcz za oknem nie przeszkadza:-D noc miałam w miarę bez bólu, tylko sny mnie jakieś przerażające nawiedziły, bardziej związane ze starszą córcią, oj ja chyba podświadomie martwię się jak poradzę sobie, kiedy będzie drugie, kocham i jedno i drugie ale czy nie zaniedbam starszą?...

reklama
Hello laseczki
Ja właśnie czekam aż mi woda naleje się do wanny,kąpie się i lecę do lekarza.Noc beznadziejna łaskotało w gardle i dusiło troszkę.Jak wrócę to idę do wyrka i nyny jak się da zasnąć :) Miłego dnia,później zaglądnę :)

Witam się:-) Dzisiaj u mnie słonko, ale zimno - czyli moja ulubiona pogoda:-). Chłopaki już w drodze do przedszkola, a ja czekam na mężulka i świeże bułeczki:-). Mam nadzieję że dzisiaj się będę trochę lepiej czuła bo mam tzw. plany:) Październik jest mocno urodzinowy i muszę zacząć prezenty kupować: już pierwszy tydzień to babcia, szwagier, teść + parapetówa u przyjaciół... Na szczęście ja też jestem z października więc może dostanę jakieś wsparcie finansowe zasypujące budżetową dziurę urodzinową:-D
Miłego dnia wszystkim

cześć i czołem!!!

bodzinka ale mnie ochota na taką kawkę naszła:-p zaraz pędzę sobie zrobić!
iwiczka rewelacyjne wieści!
ewa kciuki za wizytę. Zobaczysz będą super wieści:)
anka po wizycie info prosimy &&&
sarka zazdroszczę masażu - ja też wolałabym jakąś babeczkę w obecnych okolicznościach:///:confused2:
krolcia ja tez jestem dosłownie calutka obolała (oczywiście w dolnej połowie mnie:sorry:)
krocze, kości miednicy, część lędźwiowa kręgosłupa, czasem bebzonek, czasem pośladki:baffled::baffled::baffled:. Nawet Niunia jak się przeciąga to mnie często już boli. AAA i jeszcze pępek:sorry:, ale co tam...

Witam się!
Ewa kciuki zaciśnięte!będzie dobrze!!!:)

U nas dziś ciekawy i intensywny dzień, ale o tym po powrocie, żeby nic nie zapeszać.

POZDROWIONKA i MIŁEGO DNIA!!!

Witam wszystkie brzuszki i ich mamy:-)
Ja mam dziś wizyte u dentysty i kanałowe:no::-(więc trzymajcie kciuki żebym nie umarła na tym fotelu:-( Boże jak ja nie lubie dentysty:crazy:najlepiej bym nie poszła,taka ze mnie tchurzofretka:-pAle Oliwka zadowolona bo do babci idzie na czas wizyty i już od wczoraj przeżywa:eek:jak zawszę bo oczywiście słodkości bez ograniczeń i takie tam. Boję się żeby nie zaszkodzić maluszkowi:-(,bo ostatnio wogóle zrobiła się jakoś mniej aktywna i jakoś mało kopie:-(Mam nadzieję że to wina dużego natłoku zajęć przez weekend i że wszystko jest oki:tak:

Witam. Miało być bez słodyczy, a wciągam już trzecie ciastko w czekoladzie:zawstydzona/y: Ale na tym koniec i biorę się do roboty, bo jak na razie to leniwy dzień mi się zapowiada;-)

haaalo haaaaalo ;)
Dziś piękny, ciepły i słoneczny dzień a ja po całkiem nieprzespanej nocy z ogromnym bólem gardła:/ Niestety Tantum Verde może i można stosować ale kompletnie mi nie pomaga... a dziś od rana UMIERAM :((

reklama
Witam sie i ja;-)....przy kawusi i ptasim mleczku...:sorry:bosche jakie to pyszne:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mi się dzis dobrze spało, tak twardo że obudziłam się jak juz moi panowie wychodzili do pracy i przedszkola, nawet mnie budzik nie zbudził, wyprawili się sami:-pi tak spałam sobie do 9.30 i ja nie wiem jak wy się zwlekacie tak o świcie:sorry:
U nas słonko, ma byc ciepło, więc pojadę po Wiktorka do p-la i potem do rodziców na ogród, trzeba wykorzystać ostatnie porywy ładnej pogody...a dziś juz pierwszy dzień jesieni:confused2:

Wizytującym życzę samych wspaniałych wieści &&&&&&&&&&
lwiczka o boziu trzymaj się tam tego fotela:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry