wrublik7
maj'08 grudzień'10 maj'12
witam się również cieplutko po gorącej herbatce, wczoraj przyszły do mnie piękne ubranka dla starszej i dla młodszej, więc jestem w super nastrojach nawet mi ten deszcz za oknem nie przeszkadza
noc miałam w miarę bez bólu, tylko sny mnie jakieś przerażające nawiedziły, bardziej związane ze starszą córcią, oj ja chyba podświadomie martwię się jak poradzę sobie, kiedy będzie drugie, kocham i jedno i drugie ale czy nie zaniedbam starszą?...
noc miałam w miarę bez bólu, tylko sny mnie jakieś przerażające nawiedziły, bardziej związane ze starszą córcią, oj ja chyba podświadomie martwię się jak poradzę sobie, kiedy będzie drugie, kocham i jedno i drugie ale czy nie zaniedbam starszą?...
zaraz pędzę sobie zrobić!
)
:-(więc trzymajcie kciuki żebym nie umarła na tym fotelu:-( Boże jak ja nie lubie dentysty
najlepiej bym nie poszła,taka ze mnie tchurzofretka
jak zawszę bo oczywiście słodkości bez ograniczeń i takie tam. Boję się żeby nie zaszkodzić maluszkowi:-(,bo ostatnio wogóle zrobiła się jakoś mniej aktywna i jakoś mało kopie:-(Mam nadzieję że to wina dużego natłoku zajęć przez weekend i że wszystko jest oki

Ale na tym koniec i biorę się do roboty, bo jak na razie to leniwy dzień mi się zapowiada;-)