reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Aluska - to fajnie, ze wracacie do zdrowia

u nas tez lepsze wiesci z frontu :tak: po pierwsze moje kanalowe leczenie zeba zakonczylo sie sukcesem :-) po drugie bylam z badaniem moczu Alicji u lekarki. okazalo sie, ze leukocytow byla za duzo w analizie komputerowe i dlatego w laboratorium obejrzeli probke ponownie pod mikroskopem i okazalo sie, ze komputer zliczyl blednie i jest wszystk ok :-D uffff ...

&&&&&&&&&&&&&&& za mamolke i Olusia

mamolka, powodzenia!! zdrówka dla synka!

Rany, Maciek tak mi dał dziś do wiwatu... nie poznaję mojego synka!!! przez całe swoje pół roku nigdy nie miał takich akcji wyjąco - wrzeszczących:szok:
mam nadzieję, że mu szybko minie:eek:

aha, mamy przedszkolaków - słyszałyście o zmianach opłat w przedszkolach??? eh, od września będę płacić w państwowym przedszkolu o wiieeele więcej:no:
z kolei mały nie dostał się do żłobka:( na razie i tak za mały jest, ale myślałam o przyszłym roku (styczniu lub grudniu tego roku, bo musi mieć skończony rok). Tak więc na razie niania.

Tunia - a jak u Ciebie z szukaniem niani? może jest szansa odzyskania kasy z agencji?

Bodzinka - udanej rocznicy:))

ooj niedobzie niedobzie :(
Trzymam kciuki za Olusia
Gufi :D suuper :D

A u nas katasrtofa jakas :/ ja z tym zebem i czarnym od krwi gardlem, bolem, czujaca sie jak wielka kupa kupy.. a Arlenka?? Zjadla sniadanko, poszla spac pobawilysmy sie i poszlysmy do schowka po sloiczek a w drodze powrotnej dziecko mnie malowniczo obrzygalo... po jakims czasie dalam jej sinalc i zwymiotowala w lozeczku po godzinie.. pojechalismy do szpitala a ze nie miala nic w brzusiu bo wszystko wydalila jak nie wymiotami to biegunka( 8 razy jakos robila) to w czasie oczekiwania po 4 godzinach dalam jej kaszke... wygladalo to tak ze wsadzilam lyzeczke delikatnie do buzi, dziecko sciagnelo zawartosc, cofnelo ja i zwymiotowala woda co pila :((( pobieglam do okienka wiec zaraz jakis lekarz przyszedl i obejrzal dzidzie nastepnie stwierdzil ze to pewnie jakis wirus i zauwazyl ze ma prawe uszko w srodku troche czerwone.. no i wyszlismy "madrzejsi" o spostrzezenia typu "dziecko reaguje inaczej niz dorosli jak jest chore to caly organizm na to reaguje a jak doroslego boli zab to tylko zab<jaaaaaaaaaaasssssssssssneeeeeeeee>) no teraz podalam jej kaszke lyzeczka ale jesc nie chciala i znow ja cofnelam wiec dalam spokoj i pije tylko wode z kwasem mlekowym) zwariuje z obaw... na te plamy w buzi powiedzial ze tak czesto jest jak dziecko ma infekcje jakas... jezyk ma w sumie normalnej barwy(dupka sie biedna odparzyla mimo sudocremu wiec maka poszla w ruch) boze jak cos sie stanie naszej dzidzi???? I ten zab pier.... lacznie z dzgnietym gardlem ktore podeszlo krwia :(((((((((((( buuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Salomiii a sioooo takie mysli NIC SIĘ NIE STANIE!!!!!! Niestety dzieciaczki chorują...Ale najczęsciej szybko zdrowieja i rozrabiaja i tak bedzie z Arlenką :-)

Do góry