reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tunia - koleżanki niania bierze 800, ale raczej są to kwoty 1000 zł za miesiąc, zdarza się 1200.Ja przyjmuję średnią 1000.
U Maciusia w dzień jest większy problem z zasypianiem. Dziś też - płacz, tarcie główką o mnie (jak trzymałam go na rękach), masakra:no: wierzganie, wyrywanie:crazy:

reklama
u mnie w dzień w wózku śpi a w nocy w łóżeczku,tylko nie zasypia juz sam jak wcześniej tylko musze mu kołysanki puszczać,no chyba że zmęczony to zasypia przy kolacji ihihih

Mój tak kocha mamusię, że sam nie zaśnie. Czasem sie zdarzało, że zasnął na macie i w łóżeczku (tylko po 1 razie), w wózku jak sie jedzie gdzieś, ale to też cud. Póki karmię będzie spać ze mną. Potem zobaczymy. Mam takie myśli, że wydaje mi sie, że będzie się czuł samotny i opuszczony spiąc samemu, ja też, bo juz nikt się do mnie nie przytuli. ;(

Ewa w niedzielę do fryzjera??? Ja to mam na 16-07 umówionego. Moja była pracownica. Nawet sie kolegujemy. ;)

Asjaa u nas w mieście różne są ceny, ale na cały etat na czarno płacą około 550-700 zeta. Było nawet ogłoszenie, że szukaja niani to dwojga dzieci za 650, a warunek taki, żeby niania miała swoje dziecko i była z pewnego osiedla. To ją wyśmieli. A co do płacenia za pilnowanie na godziny to płacą 5/h.

Beacia pewnie im nas więcej tym weselej :-) Wena twórcza mnie opuszcza..
Ewa kochana ciesze się, ze Ci się kolczyki podobają. Sprawia mi ty, ze krażą po kraju tyle radości :-) A puszki musisz, spakować, przesłać ...To też czasu wymaga ;-)
Ten sprzedawca ma fajne kolczyki
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja teraz robie sobie czarne z rożą..PIĘKNE:-p:-p:-p

Wróciłam z zakupów. Pochwalę się Wam - nic nie kupiłam :-D :-D Tzn. zakupy słoiczkowe zrobiłam, ale dla siebie (poza kremem do twarzy) nic nie znalazłam. Kostiumy nieładne, a jak ładne, to drogie - nie będę wydawać 60 zł na samą górę, bo w przyszłym roku pewnie znów będę musiała kostium wymieniać, jeśli moje ciążowe plany się spełnią.

Bodzinko - na razie koniec z niekontrolowanym wydawaniem pieniędzy, bo inaczej mąż mnie z domu wyrzuci :-D Ale jemu też się podkładki baardzo podobają i był zdziwiony ceną. Stwierdził, że spokojnie jedna taka podkładka powinna z 15 zł kosztować. Już postanowiłam, że jednak podaruję jeden komplet mamie - nie mogę być takim chytrusem :-D

Beacia - ja Cię nie pamiętam, bo sama późno do grona grudniówek dołączyłam, ale pisz, kochana z nami. Oj, jaka Ty młodziutka jesteś. Moja siostra jest w Twoim wieku.

Cwietka za taka cene nikt by mi ich nie kupił, ale jak twój mąz chce to specjalnie dla niego zrobie w takiej cenie :p Ale się ciesze :-) I podnosze cene :-) o 5 zł :p hi hi hi hi :-) A ja sobie zrobie okragłe z owockami....

reklama
dzieki za mile przyjęcie :)
widze ze rozmawiacie o zasypianiu maluszkow. moj Kacper to bez bujania nie zasnie, niestety.. ;/ ale to wszystko przez kolki, ktore mial.

bodzianka to kawalek drogi przejechalas.. chociaz przed ciaza tez ladne km robilam rowerem, do janowa albo nad jezioro do zawad, moze bylas tam ?

edit. tak elena to ta w war.-maz.

Do góry