Igor musi mieć cos wspólnego z Idą, poza imieniem na I. Nie bez powodu Ty mówisz na swoją Smrodylla, a ja na swojego PierdziąkinHejka!
Gwiazdeczka - dużo sił do tulenia malucha życzę.
U nas przedpołudniowa drzemka trwa. Zimno dalej jak jasny gwint, ale jesli nie będzie padać, to chyba zawinę Smrodyllę w chustę i pójdziemy "na pole" (jakby napisała Ewa ;-) ). Ile można w domu siedzieć. W końcu przyjechałyśmy tu pooddychac świeżym powietrzem :-/
Idulek niedługo nauczy się w końcu raczkować. Ma silne parcie na kontakty. Puzzle mojej siostry porozkładane po podlodze tez ją nęcą ;-/
reklama
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
ojj u nas akurat viburcol nic nie daje a nawet powiedzialabym ze jeszcze bardziej go pobudza, na moje dziecko chyba juz nic nie dzialaOj Bodzia współczuję. Znam ten ból zapraszania bez ani jednego słowa wcześniej wspomnianego, że w ogóle ktoś będzie.
Gwiazdeczka, ja dawałam nurofen i dentinox. Sporo ludzi chwali virbucol(czopki. Wiolcia stosowała u Krzysia i z dobrym skutkiem.
&&&& za Twoją cierpliwość;-).
ewwe
Ewwe no prosze...Jak mi złośc przeszła to dokladnie taki szatański plan mi w głowie zakiełkowal..Wyciągnełam juz cudna bluzie i legginsy i będ epomykac w nich po domku, nawet makijazyk zrobie ;-) i zaraz do sklepu pójde po jakieś ciastka i po książke dla corki ich i po jakis drobiazg dla synia w brzusiu :-)Hi hi hi Ale na Pawła i tak jestem wkurzona bo nawet nie zadzwonil do mnie!! Ja po cos dzownilam i on do mnie, ze ma złą wiadomośc bo Michał chce wpaść...Faceci....
otóż to
Gwiazdeczka, w takim razie musisz chyba zacisnąć zęby i przetrwać. Przytulaj małego, on zapewne cierpi mocniej niż Ty
zabije zaraz sasiadke, szlifuje sobie drzwi zawsze w godzinach kiedy Borys akurat ma spanie!:/
Ostatnia edycja:
89gwiazdeczka89
Igor musi mieć cos wspólnego z Idą, poza imieniem na I. Nie bez powodu Ty mówisz na swoją Smrodylla, a ja na swojego Pierdziąkin![]()
ale mi sie te nazwy spodobały, dziewczyny jestescie bardzo kreatywne
Salomii
hehe, no to ja moge dolaczyc bo czasem okraszam Arlene pseudo - smierdziuszkowosc 
U
użytkowniczka r
Gość
Ja czasami mówię Purek,Puruś hehheheh
krolcia
He he, no wiecie, słowotwórczość macie genialną!

Salomii
ooo ja tez myle Arlene z Lili hehe i odwrotnie 

no tak bywa
Moje malenstwo chyba juz wraca do formy bo rozrabia az furczy
wlasnie jej gotuje budyn na mm bo nie chce jesc mleka z butelki oczywiscie tradycyjnie :O no a budyn jest lepszy do podawania lyzeczka, wogole przelamalam sie i kupilam mate - klasy puzle a ona i tak spada na podloge.. a lili czasem przynosi kleszcze brrr
( grrr tak bym chciala miec swoj dom juz to kot nie mialby wstepu, natomiast moje biedne malenstwo kochane nie byloby narazone, ale pan od projektu mial dac znac dawno temu i mam wrazenie ze nas olewa.. :O
oo wlasnie Arlenie pekl balon w reku, nie przejela sie tylko zaczela go zuc!
Moje malenstwo chyba juz wraca do formy bo rozrabia az furczy
oo wlasnie Arlenie pekl balon w reku, nie przejela sie tylko zaczela go zuc!
reklama
krolcia
Przeciw kleszczom to my używamy krople.
Ja często mylę Matiego z Danielem, szczególnie w nerwach jak chcę małego opitolić
, ale najlepsze jest to, że mylę Matiego z moim bratem
!!! Łapię się na tym, że krzyczę na niego- Dominik co robisz
!!!! Skąd to mam
, nie wiem. Fakt, to ja zajmowałam się bratem ale to było 20 lat temu.
Ja często mylę Matiego z Danielem, szczególnie w nerwach jak chcę małego opitolić

Podziel się: