elifit
Moderatorka
o ja taką ochotę miałam w pierwszym trymestrze jak byłam wrażliwa na zapachy. Nie przypominaj mi!mam taka ochote na zupke chinska Jezuuuu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o ja taką ochotę miałam w pierwszym trymestrze jak byłam wrażliwa na zapachy. Nie przypominaj mi!mam taka ochote na zupke chinska Jezuuuu
O nawet nie wspominaj bo od razu nabrałam ochoty na ser w ziołachmam taka ochote na zupke chinska Jezuuuu
To tylko się cieszyć! Ja w pierwszej ciąży od 20. Łożysko i mięśniak blokują u mnie bardzo. Niestety. Każdy ruch mnie cieszy i uśmiecha![]()
W poprzedniej ciąży miałam łożysko na przedniej scianie macicy i w sumie miałam tylko bóle z brzucha przy skurczu. Krzyżowych nie.
<3 teraz myślę tylko o tej zupce!mam taka ochote na zupke chinska Jezuuuu
No lepiej nie hehe [emoji4] widzę, że większość z nas ma właśnie na przodzie, ja niestety z tyłu [emoji53]Jak dla mnie może się sprawdzić![]()
kuzwa ja takich rzeczy nie jadam za czesto, ale w ciazy mam mega chec na to<3 teraz myślę tylko o tej zupce!
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
ja mam chec na taka z vifona ostraO nawet nie wspominaj bo od razu nabrałam ochoty na ser w ziołach![]()
Mi się tylko raz zdarzyło na początku ciąży , bo mój M kupił w pracy i mu połowę opędzlowalamkuzwa ja takich rzeczy nie jadam za czesto, ale w ciazy mam mega chec na to