Luxuorius
Moderatorka
yhmmm, zablokowac moze kazdy kto jest czlonkiem zalogi i moderatorem...Za bycie zbytnio zajebistymi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
yhmmm, zablokowac moze kazdy kto jest czlonkiem zalogi i moderatorem...Za bycie zbytnio zajebistymi![]()
No laska ja w żartach pisze nie fochaj :*yhmmm, zablokowac moze kazdy kto jest czlonkiem zalogi i moderatorem...
wiem, tylko, ze ja jako moderatorka nie widze potrzeby by blokowac dana osobe...lub osobyNo laska ja w żartach pisze nie fochaj :*
Matkoooooooooooo no weź ty chyba gorszy dzień masz. Co się dzieje? Rodzince odbija?wiem, tylko, ze ja jako moderatorka nie widze potrzeby by blokowac dana osobe...lub osoby
dzien ok, nocka koszmar, dzieci sasiadow dra sie na potege, mam dosc, na oczy nie widze a wiem, ze jak sie poloze to nie usne, bo za glosno w bloku....Matkoooooooooooo no weź ty chyba gorszy dzień masz. Co się dzieje? Rodzince odbija?
Bo mojej już tak...
u mnie cieplo, znaczy dla mnie cieploBrrr... U was tez taka pizgawica? [emoji23]
wiem, tylko, ze ja jako moderatorka nie widze potrzeby by blokowac dana osobe...lub osoby