Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana... ja miałam taką "umowę" z przyjaciółką. Obiecałyśmy sobie kiedyś, że razem zajdziemy w ciążę. Ona ze względu na plany zawodowe i moją niespodziewaną ciążę została, że tak to ujmę, w tyle. Było mi przykro mimo wszystko, bo wiedziałam jak bardzo pragnęła od zawsze dziecka, miałyśmy na siebie poczekać, a tu się wyrwaliśmy z mężem przed szereg. Niecały miesiąc po poronieniu dowiedziałam się, że owa przyjaciółka jest w ciąży. Dzieliły by nas 2-3 miesiące i przez bardzo długi czas byłam w rozsypce. Z jednej strony chciałam ją wspierać i cieszyć się razem z nią, a z drugiej nie mogłam się przemóc, by zapytać o jej ciążę czy by spojrzeć na jej usg. Teraz ona jest w 4 miesiącu, a ja mam 2 kreseczkiHmm u mnie @ 24.02. Kalkulatory internetowe podaja mi roznie od 29.11 do 2.12. Czekam az gin uzna ze maja dzidzia dobrze sie rozwija i sam policzy wszystko. Na razie bardzo ostroznie podchodzi. Czeka na piatek czy wszystko ladnie przyrasta. Daj Boze zeby teraz bylo wszystko dobrze .
Ja tez od początku otwarcie mowilam o mojej stracie. Ja tez widzialam najpier pecherzyk potem serduszko a w 10 tyg dwa maluszki. Niestety cieszylam sie tylko dwa tyg. Jak poszlam na prenatalne to okazalo sie ze nie urosly od ostatniej wizyty a ich serduszka nie biją. Tragedia po prostu. Mam taka traume ze jak widze usg to mi slabo. Ale sie nie poddajemy i walczymy o nasze szczescie.
Bardzo mi przykromoja ostatnia @ 20.02. Ja jestem po 4 poronieniach :/