Hmm inaczej? To znaczy? Ja byłam u dwóch i liczyli tak samo... A co do badania to czasem brzuch mnie pobolewa ale chyba nie jakoś bardziej niż zwykle...Czy po badaniu też Was tak boli brzuch?? Też chciałam chodzić i prywatnie i na nfz, ale chyba odpuszczę nfz. Nie czuję się po badaniu dobrze. I zastanawiam się dlaczego każdy lekarz liczy tygodnie inaczej.
reklama
Balejage też można w pierwszym trymestrze? Tak się trochę boję bo to jednak rozjaśniacz...Od początku można. Tak samo jak robić henne. Spokojnie, to tylko zabobonyja byłam u fryzjera w czwartek czyli w 8 tygodniu
od mojej dr dostalam taka listę co wolno a co nie i farbowanie jest dozwolone
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
madzialenka3009
Fanka BB :)
W weekend zaczęłam 10tc a ona liczyła i wyszło jej 7tc. W czwartek na usg nawet wyszło, że to 9t+4d. Mnie ostatnio praktycznie nie bolał dopiero po badaniu. Jakoś mocno mnie ucisnęła, bo mało nie dostała kopa ode mnie. Stwierdziła, że mała ciąża. Nie wiem dlaczego ją tak chwalą.Hmm inaczej? To znaczy? Ja byłam u dwóch i liczyli tak samo... A co do badania to czasem brzuch mnie pobolewa ale chyba nie jakoś bardziej niż zwykle...
elifit
Moderatorka
ja tam jestem przezorna i będę zabiegi fryzjerski kosmetyczne itp po I trymestrze. Po prostu nie chcę fundować żadnej zbędnej chemii maluchowi. Wiem że można wiem że zabobony, ale taka jest moja świadoma decyzja.
Madzialenka powinni ci liczyć wg miesiączki (OM) chyba że miałaś mocno nieregularne cykle.
Madzialenka powinni ci liczyć wg miesiączki (OM) chyba że miałaś mocno nieregularne cykle.
madzialenka3009
Ja dopiero w sierpniu przed ślubem idę farbować. A będę musiała, bo swoje mam ciemne a farbuję na czerwień.ja tam jestem przezorna i będę zabiegi fryzjerski kosmetyczne itp po I trymestrze. Po prostu nie chcę fundować żadnej zbędnej chemii maluchowi. Wiem że można wiem że zabobony, ale taka jest moja świadoma decyzja.
madzialenka3009
Miałam bardzo regularne dlatego mnie to zszokowało [emoji50]ja tam jestem przezorna i będę zabiegi fryzjerski kosmetyczne itp po I trymestrze. Po prostu nie chcę fundować żadnej zbędnej chemii maluchowi. Wiem że można wiem że zabobony, ale taka jest moja świadoma decyzja.
madzia.ch.1995
Od początku można. Tak samo jak robić henne. Spokojnie, to tylko zabobonyja byłam u fryzjera w czwartek czyli w 8 tygodniu
od mojej dr dostalam taka listę co wolno a co nie i farbowanie jest dozwolone
Możesz przeslac ta listę?
Czarownica3006
Jak będę w domu to zrobię zdjęcie i Wam wstawięMożesz przeslac ta listę?jestem ciekawa
![]()
reklama
cytrusowa85
A wdychanie amoniaku? Przeviez jest toksyczny Czarownica.
Pokaz Ta liste
Pokaz Ta liste