reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Czesc dziewczyny! :) Życzę dobrych wyników badań dzisiaj.

Co do jedzenie to ja mam od tygodnia straszna ochotę na masło orzechowe. Mój M sie ze mnie śmieje bo zwykle jem na tostach a teraz nawet jadłam z bananem. Wszystko inne ostatnio dziwnie mi smakuje... Miałam ochotę na leczo, zrobiłam a potem narzekałam ze slabe wyszło. Zupełnie nie ten smak. A podobno bylo normalne. :)

Agnes a kiedy masz wizytę lekarza?? Ja już poszłam na zwolnienie bo byłam zmuszona do tego. A konsultacje dzisiaj mam i czekam na wynik bety

Trzeba być dobrej myśli dziewczyny

kindzia ja całe życie mam nieregularne @, więc wyznaczanie terminu po terminie @ mija się u mnie z celem, skoro rozstrzał od kilkunastu dni do 40 a nawet 50. Ja mierzyłam temperaturę i wiem dokładnie kiedy była owulacja po skoku temperatury i bólu owulacyjnym. I biorąc pod uwagę ten termin zapłodnienia, to ciąża wyszła młodsza o kilka dni.
Ja szukałam w necie na ten temat informacji i jakaś dziewczyna pisała, że miała monitoring cyklu, więc ma pewność kiedy była owulacja, a mimo to ciąża wyszła o ponad tydzień młodsza...

U Agucha przeczytałam ze ciaza wypada na mlodsza. U mnie tez. Ostatnia miesisczka 19 luty a ty dopiero 5t2d na usg we wtorek
Kindzia u Ciebie 5T2d? To faktycznie dziwne, ale daje mi trochę nadziei że może nie jestem nienormalna :) U mnie om 22.02 tylko że ja odstawiłam tabletki właśnie...

Dziewczyny ja miałam dziś jechać do tej Pragi ale nie wiem jak to będzie... :(
Po pierwsze nie mam nastroju... Boję się trochę. Do tego pokolocilam się wczoraj z moim, jest okropny. Teraz się nie odzywa, jak dziecko. bozEee.....

Jest mi tak zimno że aż sobie zapaliłam w kominku.

Poza tym trochę dziwne te badania były... Dostałam niby skierowanie na betę ale tylko na jedną... Czy to ma jakikolwiek sens? Pytałam dziś vw rejestracji i babka sprawdziła że tylko jedno badanie...... Wyniki będą wieczorem ale czy coś z nich będzie wiadomo?

kindzia ja całe życie mam nieregularne @, więc wyznaczanie terminu po terminie @ mija się u mnie z celem, skoro rozstrzał od kilkunastu dni do 40 a nawet 50. Ja mierzyłam temperaturę i wiem dokładnie kiedy była owulacja po skoku temperatury i bólu owulacyjnym. I biorąc pod uwagę ten termin zapłodnienia, to ciąża wyszła młodsza o kilka dni.
Ja szukałam w necie na ten temat informacji i jakaś dziewczyna pisała, że miała monitoring cyklu, więc ma pewność kiedy była owulacja, a mimo to ciąża wyszła o ponad tydzień młodsza...
No proszę... To jak tu cokolwiek liczyć? ;) chyba w takim razie usg jest najlepsze do określenia wieku ciąży

A wiecie, że ja dostałam kartę ciąży, mimo tego, że w sumie jeszcze nic nie wiadomo? I zdjęcia mi zrobiła, miła doktorka.

Naczytałam się (w poczekalni już, jak poznałam nazwisko lekarki) dużo negatywnych opinii w necie o jej podejściu do pacjenta. I nie mogę potwierdzić kompletnie tych złych opinii. Po tym, co pisano, sądziłam, że oleje mnie totalnie, a była naprawdę super miła, grzeczna, pomocna, sympatyczna, profesjonalna, naprawdę, mimo całej sytuacji, byłam bardzo zadowolona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry