reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Agucha to w poniedziałek zrób bęte bez skierowania, zapłacisz, ale jeden wynik nie ma sensu, bo z czym go porównać?

Boże, czemu ja o tym nie pomyślałam .... :D oczywiście, że zrobię odpłatnie.

Agucha ma chyba 6t4d tylko te suwaczki na telefonie inaczej pokazują, jakby się zaciely ;/

No właśnie, w TEORII :D bo wg lekarki w środę był 2/3 tydzień (jak to w ogóle możliwe, przecież 2/3 tydzień to owulacja jest :D)

był pusty pęcherzyk. Chyba niewielki, ale wymiarów nie znam... Doktoryzowałyśmy się na forum, ale nic z tego :) a u lekarki zapomniałam zapytać a może mówiła, ale nie pamiętam.

Agucha a na usg ile masz tyg napisane? 5t2d tak mam na usg. Mi z om wychodzi ze 2tyg wiecej byc powinno. Cykle w miare reg. Takze na pewno o tyle owu mi się nie przesunela. Trzeba poczekac do 19 .

A to już pamiętam Twoje zdjęcia, ale może to wina słabego sprzętu usg. U mojego giną też sprzęt raczej starawy. Zastanawiam się nad pójściem na samo usg do innego lekarza gdzie mają dobry sprzęt :)

Wydawało mi się, że w Medicoverze powinni mieć w miarę dobry sprzęt. Wszystko tak naprawdę okaże się w środę. W razie wątpliwości też pójdę gdzie indziej.

witajcie ;) jestem tu nowa;) Jestem Magda;) dosyć niedawno dowiedziałam się o ciąży ;) ale jestem po pierwszym USG i mam już zdjęcie naszego maleństwa ;) licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki jestem w 5 tygodniu i 3 dni:) opowiadajcie co tam u Was;) chciałabym poznać jakąś mamusię co ma termin na początek grudnia tak jak ja ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry