Antiope
Fanka BB :)
Ciekawe czy w innych miastach też jest ta promocjaTak pisak czerwony też dostałam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe czy w innych miastach też jest ta promocjaTak pisak czerwony też dostałam![]()

Moj brak weny mnie blokuje, ale od jutra obiecuje poprawe!Ale muszę Was zmotywować do zaglądania do założonego przeze mnie dzisiaj wątku!ja tu czekam na nowe zbiorcze informacje, a tam cisza. Nie ładnie
![]()
Kochana, nie przejmuj się... ja dopiero teraz się dorwałam do komputera i mogę pisać, pisać i szaleć, bo o wiele łatwiej i szybciej mi to idzie niż podczas korzystania z telefonu. Tak to też nie mam nawet kiedy się odezwaćMoj brak weny mnie blokuje, ale od jutra obiecuje poprawe!![]()
Planuję od września. Aniu ja w domu nie odpoczne. Mam pracę biurową kontakt z ludźmi. Nie jestem jeszcze gotowa robić sobie wolne.W ogóle, to mam pytanie do tych "jeszcze pracujących"... też Wam się tak nie chce? Ja ostatnio jestem o kroczek malutki od pójścia już na zwolnienie. Niby bez sensu zupełnie, bo będę w szkole tylko do 24 czerwca, a później już urlop i od września wracać nie planuję, ale... tak cholernie mi się nic nie chce. Dzieciaki jakieś takie głośniejsze niż zwykle, a ja tryskam ignorancją. A Wy kiedy robicie sobie wolne?![]()