reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Fajne te ciuszki w Lidlu będą ale z moim szczęściem nie zdążę nic kupić bo małe miasto i dosłownie chwile i wszystko co fajne z ciuchów/gadżetów wykupione.

Co do snów to mi się śni dzidzia co druga noc ale ze sobie nie radzę z opieką. Dziś np śniło mi się kąpanie noworodka - czarna magia. Może to wewnętrzny stres i obawy bo pierwsze dziecko.

Tak w ogóle to dopadło mnie przeziębienie. Ból gardła i straszny kaszel co nie pozwala spać w nocy :(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pajuinka zdrowia.
Mnie na szczęście przeszło wczorajsze.

Izu mamy ten wątek przydatne dla mamusi może tam?

cb7wugpju04jz4q8.png

Kochana, ja cię o fochy nie podejrzewałam nawet. :* myślałam o Tobie. Btw- dobrze, że jesteś.
Sanci to ja Cie podejrzewalam o fochy!:) sama ostatno jestem o to podejrzewana:) dobrze ze sie mylilam bo to niefajne jest u mnie:(

Uf i ja w koncu w wyrze... Ostatni trening skonczony o 22.... Namachałam się ostatnio za wszystkie czasy... Musiałam pokazywac dziewczynom cwiczenia, oczywiscie staralam sie oszczedzac, ale jak to ja... Gryf 10 kg... Co to za ciezar. I namachałam się tyn gryfem, aż zakwasy mam na całym ciele...

A mi jak urosną stopy, to ja już chyba nawet męskich butów nie znajdę... Na obcasie mam dwie pary ściągane z Anglii, a reszta same sportowe... Rozmiar 44... W porywach do 45 zdarza mi się kupować... Spoko będzie przed porodem jakieś 47 sobie zakupić;))

a8doqqmz725nh9h0.png

odszczekuje wszstko co mowilam w zyciu zle o moim rozmiarze 41!:))) w Polsce to tylko w tk maxx takie rozmiary mozna dorwac i deichmann serie xxl robi do 44 chyba. Jak dobrze ze jest internet!:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Fajne te ciuszki w Lidlu będą ale z moim szczęściem nie zdążę nic kupić bo małe miasto i dosłownie chwile i wszystko co fajne z ciuchów/gadżetów wykupione.

Co do snów to mi się śni dzidzia co druga noc ale ze sobie nie radzę z opieką. Dziś np śniło mi się kąpanie noworodka - czarna magia. Może to wewnętrzny stres i obawy bo pierwsze dziecko.

Tak w ogóle to dopadło mnie przeziębienie. Ból gardła i straszny kaszel co nie pozwala spać w nocy :(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
zdrowiej :)

reklama
Hej dziewczęta, ja w końcu od dzisiaj będę mogła już na bieżąco śledzić Wasze losy ;) przez ostatnie 2tyg pomagałam mężowi w pracy (mamy pralnie) i dane mi było stanie przy żelazku,tak bardzo się ciesze, ze akurat trafiłam na brak pogody, dopiero dzisiaj zrobiło się mega ciepło i ten ostatni dzień już ledwo wystalam :/ teraz czas na blogie lenistwo no i ogarnianie mieszkania...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry