Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że wszystko dobrze się skończyło.Byłam w szpitalu dzisiaj ( nie dawno wróciłam ) zaczęłam plamić na czerwono . Z dzidziusiem wszystko dobrze .Powód krwawienia jest taki ,że niby teraz wypada termin mojej miesiączki i tak się zdarza . Zostałam zbadana na wszystkie strony świata [emoji14] Mam leżeć ,brać leki i się nie martwić
Myślę, że taki poród i blizny które masz wewnatrz już są wskazaniem do cesarki. Jak najbardziej rozumiem twoje podejście! Ale znam też osoby, które wychodzą z założenia że cesarka jest lepsza i przyjemniejsza, a to nie jest prawda. To operacja i to inwazyjna i trzeba o tym pamiętać.Ja jestem zdecydowana już na cc. Mój 1 poród był tragiczny ... popękałam w środku na zewnątrz plus nacięcie ,poród mega ciężki córka była przyduszona plus kilka krwiaków na główce i całe ciałko w siniakach ... Kobiety po cc szybciej doszły do siebie niż ja .. wiadomo kazdy poród jest inny ale mój był trauma ... to co napisałam to tylko skrót tego wszystkiego .Długo nie chciałam drugiego dziecka przez to co przeżyłam i ja i córka ...![]()