reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

Reniuszek powodzenia

Ja przełożyłam wizytę na 18 bo mąż na zarządzie utknął. Niestety coś w cytologii jest nie tak. Tak cholernie się boję. A nawet nie mam jak poplakac bo mój syn się denerwuje.....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka, poczekaj spokojnie na wizytę i dowiedz się co jest nie tak z wynikiem. Jeżeli badasz się regularnie to nie jest to raczej nic co nie mogłoby się samo cofnąć, wiem z doświadczenia, bo rok temu wykryli u mnie stan przed nowotworowy szyjki, a po 8 mc cytologia czysta.

reklama
Rossiczka, silna babka jesteś, będzie dobrze.
Szczerze, Ja niestety w takich sytuacjach boję się najgorszego bo demony przeszłości wracają. Jednego raka pokonałam, drugi raz nie dam rady.... zwłaszcza że trochę w mym życiu się pozmienialo bo jestem mamą

Szczerze, Ja niestety w takich sytuacjach boję się najgorszego bo demony przeszłości wracają. Jednego raka pokonałam, drugi raz nie dam rady.... zwłaszcza że trochę w mym życiu się pozmienialo bo jestem mamą
A kiedy miałaś ostatnie badanie? Wtedy było wszystko dobrze?

Dasz, własnie dlatego, że jesteś mamą. Jesteś silna.
Trzymam kciuki, żeby ta cytologia okazała się błahostką.

Madzia dobrze napisane!W sedno:*

Rossiczka kiedy sie dowiesz co z ta cytologia nie tak?Jejciu nie stresuj sie za mocno za zapas!Musi byc dobrze!!

Ktora to o tym arbuzie pisala?Musialam kurna poleciec i kupic!Jak tak dalej pojdzie to pojde z torbami:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1495029249-aaaaaa.jpeg
flipsow nie maja ale tym tez sie zadowole :d dzis bo jutro dieta ;D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzia dobrze napisane!W sedno:*

Rossiczka kiedy sie dowiesz co z ta cytologia nie tak?Jejciu nie stresuj sie za mocno za zapas!Musi byc dobrze!!

Ktora to o tym arbuzie pisala?Musialam kurna poleciec i kupic!Jak tak dalej pojdzie to pojde z torbami:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Carla, ale nie w celach konsumpcyjnych. Miala sie nim nacierac :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry