reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Madzia czlowiek czlowiekowi wilkiem niestety..W ludziach malo empatii..:(Nie dziwie się Osce ze sie wachala czy napisav to czy nie.. Nawet wsrod bliskich ludzi mozna nie znalesc zrozumienia a na forach w roznych tematach ludzie tak potrafią pojechac ze glowa mala..

Angella to juz leje do słoika:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia czlowiek czlowiekowi wilkiem niestety..W ludziach malo empatii..:(Nie dziwie się Osce ze sie wachala czy napisav to czy nie.. Nawet wsrod bliskich ludzi mozna nie znalesc zrozumienia a na forach w roznych tematach ludzie tak potrafią pojechac ze glowa mala..

Angella to juz leje do słoika:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo, ja rozumiem Oske, że się bała nam powiedzieć i wiem jacy są ludzie. Ale nienawidzę hipokryzji.
Już to kiedyś pisałam, że dopóki człowiek nikogo nie krzywdzi (w tym zwierząt i przyrody), to niech żyje jak chce.

Nie obchodzi mnie czy jest zielony, fioletowy czy czarny nakrapiany, czy wierzy w tego czy innego boga, czy też nie wierzy wcale, czy chce mieć 10 dzieci, czy nie chce ich mieć, czy chce mieszkać w pałacu czy w lepiance, czy ma zamiar do końca życia być sam, czy też w związku tej samej płci, czy nawet w jakimś poligamicznym, czy chce mieć żonę 15 lat młodsza, czy 15 lat starszą, czy lubi być bity w łózku, czy woli bić (za obopólna zgodą) - nikogo to nie powinno obchodzić.

Bo trzeba być po prostu dobrym człowiekiem i nie chlapać jęzorem zanim się pomyśli. A my mamy w Polsce 95% miłosiernych katolików, z których połowa kopała by leżącego, tylko dlatego, że leży.

Reniuszek powodzenia

Ja przełożyłam wizytę na 18 bo mąż na zarządzie utknął. Niestety coś w cytologii jest nie tak. Tak cholernie się boję. A nawet nie mam jak poplakac bo mój syn się denerwuje.....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Reniuszek powodzenia

Ja przełożyłam wizytę na 18 bo mąż na zarządzie utknął. Niestety coś w cytologii jest nie tak. Tak cholernie się boję. A nawet nie mam jak poplakac bo mój syn się denerwuje.....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka, silna babka jesteś, będzie dobrze.

reklama
Teraz już mogę o tym w miarę spokojnie mówić, a było ciezko. Bałam się trochę przyznać Wam co się stało, bo nie każdy to rozumie i krytykuje. Byłam u spowiedzi i skoro Bóg mi wybaczył to i sama próbuje to zrobić. Ale jednak mam dzieciątko na cmentarzu i już nigdy nie będzie tak jak było kiedyś.
Jeszcze raz przepraszam. Może i w Was nakręcam lęk. Tak naprawde dziewczyn z takimi historiami jak moja jest maleńki % i wierzę, że żadnej z nas to nie spotka.

Popłakałam się - bardzo Ci współczuję :hmm:

Do góry