reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny.
Trzymam kciuki za wizyty [emoji4][emoji110]
Ja właśnie zaprowadziłam córkę do przedszkole i po drodze do sklepu weszłam. Teraz powinnam jakieś śniadanie sobie zrobić ale nie mam chyba siły na to [emoji23]
Ja do biedronki męża wysłałam bo mi.nie po drodze, ma podjechać w ciągu dnia i kupić poduszkę [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Digital to normalne ze na kazda wizyte wiec jest okej:) ja PAPPE robie tylko dlatego ze mam za darmo z medicover..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Acha ok. Ja się boję tego testu pappa, bo tam wyliczają ryzyko. I co jak mi wyliczą 50% ryzyka, będę zestresowana cała ciążę.

A te leginsy fajne? Rozmiarówke trzymają? Chciałabym szare, bo czarne już mam. Muszę męża poprosić, żeby gdzieś mi podjechał. Fajne są szare, nie prześwitują?
Były tylko czarne. Rozmiarówka ok. Ja wzięłam L bo ten mój brzuch wielki i bałam się że z M szybko wyrosne ;) fajny materiał, miłe takie.

Były tylko czarne. Rozmiarówka ok. Ja wzięłam L bo ten mój brzuch wielki i bałam się że z M szybko wyrosne ;) fajny materiał, miłe takie.
Aaa mąż właśnie w biedrze w Piasecznie. Wziął mi dwie pary leginsów, szare i czarne, bluzeczke biała i spodnie dresowe :) cieszę się i nie mogę doczekać aż przywiezie do domu :)

reklama
A ja dopiero się wybieram.Moja Biedronka jest w remoncie i muszę jechać trochę dalej,ale Zobaczę się przy okazji z moją załogą:)

Do góry