CarlaR
Fanka BB :)
Fajne. Maja regulację w pasie tj mają staniki, pierwszy raz coś takiego widzę w leginsach, zobaczymy jak się sprawdzi.A te leginsy fajne? Rozniarówke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Fajne. Maja regulację w pasie tj mają staniki, pierwszy raz coś takiego widzę w leginsach, zobaczymy jak się sprawdzi.A te leginsy fajne? Rozniarówke
Też wzięłam w gwiazdkiA ja kupilaaaaam. Ten w gwiazki no i leginsy też wzięłam. U nas dużo tego było i zero zainteresowania wiec gładko poszło![]()
Kurczę, a ja na legginsy nawet nie popatrzyłam.Fajne. Maja regulację w pasie tj mają staniki, pierwszy raz coś takiego widzę w leginsach, zobaczymy jak się sprawdzi.
Acha ok. Ja się boję tego testu pappa, bo tam wyliczają ryzyko. I co jak mi wyliczą 50% ryzyka, będę zestresowana cała ciążę.Digital to normalne ze na kazda wizyte wiec jest okejja PAPPE robie tylko dlatego ze mam za darmo z medicover..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Były tylko czarne. Rozmiarówka ok. Ja wzięłam L bo ten mój brzuch wielki i bałam się że z M szybko wyrosneA te leginsy fajne? Rozmiarówke trzymają? Chciałabym szare, bo czarne już mam. Muszę męża poprosić, żeby gdzieś mi podjechał. Fajne są szare, nie prześwitują?
Ooo, najładniejszy wzór wzięłaśTeż wzięłam w gwiazdki![]()

Aaa mąż właśnie w biedrze w Piasecznie. Wziął mi dwie pary leginsów, szare i czarne, bluzeczke biała i spodnie dresoweByły tylko czarne. Rozmiarówka ok. Ja wzięłam L bo ten mój brzuch wielki i bałam się że z M szybko wyrosnefajny materiał, miłe takie.
O widzisz, superAaa mąż właśnie w biedrze w Piasecznie. Wziął mi dwie pary leginsów, szare i czarne, bluzeczke biała i spodnie dresowecieszę się i nie mogę doczekać aż przywiezie do domu
![]()