reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Eraja gdzie kupowałaś ogrodniczki?
@Karolcia90 Gratuluje córki ;)Skarpetki słodkie ;)
@Millo Dużo zdrówka dla synka ;)
Ja dzisiaj przywiozłam od siostry 3 kartony ciuszków dla maleństwa.Na razie czekam aż mąż wróci i mi to z auta wyjmie ;)Ale niektóre są takie słodkie,że aż mi łzy stanęły w oczach jak oglądałam te ubranka z siostrą ;) Dzisiaj kupiłam taką zabawkę z melodyjką i teraz jak puszcze Mikołajowi to tak fajnie się rusza ;)

reklama
@Eraja gdzie kupowałaś ogrodniczki?
@Karolcia90 Gratuluje córki ;)Skarpetki słodkie ;)
@Millo Dużo zdrówka dla synka ;)
Ja dzisiaj przywiozłam od siostry 3 kartony ciuszków dla maleństwa.Na razie czekam aż mąż wróci i mi to z auta wyjmie ;)Ale niektóre są takie słodkie,że aż mi łzy stanęły w oczach jak oglądałam te ubranka z siostrą ;) Dzisiaj kupiłam taką zabawkę z melodyjką i teraz jak puszcze Mikołajowi to tak fajnie się rusza ;)
Na Allegro, o takie:
1499877292-aaaaaa.png

Carlar jestes niesamowita i to jak piszesz o tym wszystkim..o Lence.Jestes wspaniala:*
A jak moge zapytac..masz chociaz jakies pamiatkowe zdjecie z usg?

Angella a patrzylas na te reserved?69 zl
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@CarlaR bardzo Cię podziwiam za siłę i piękne wnętrze . Takie przy życia są na pewno smutne . Niestety też i ze smutków składa się nasze życie. Oby było ich teraz jak najmniej !
@Karolcia90 gratuluję udanej wizyty i córeczki :* skarpeteczki cudasne. Jasiu też już ma tylko ze czarne :)
@Karolcia1992 Tobie też gratuluję ! Jak fajnie że już macie polowkowe
@Rossiczka też wizytujesz dzisiaj ? Jagoda śliczne imię. Zresztą mi wszystkie botaniczne się podobają
@Oska305 Omg skąd masz tyle ciuszkow ????
@Millo zdrówka dla Leosia !
@gie_er jak tam na froncie ???
@Eraja zawsze mi humor poprawiasz .cóż za spektakularny wypad do kina :D ja jestem taki gapcio i często mi się tego typu sytuacje zdarzają :D
Fajne te ogrodniczki ! Ja chyba jakieś tanie spodnie na allegro poszukam....pomimo tego ze w spodniach nie wyglądam bo dzisiaj mierzylam ahhh :D
@Endywia kochana ściskam mocno . Mam nadzieję że teraz się relaksujesz dużo o dpoczywajac.

@Eraja dasz link? Bo ja szukam jakiś dla siebie.Jesteś z nich zadowolona? ;)
Musiałam zalogować się na laptopku. Bardzo proszę:
Link do: Ogrodniczki - Przedmioty użytkownika askas77 - Allegro.pl

W sumie to jeszcze nie wiem czy jestem zadowolona. Wpierw musi mnie w nich obejrzeć Mąż, potem muszę je wyprać i przechodzić chociaż dzień. Wtedy będę w stanie być obiektywna :) Na razie zapowiadają się zacnie. Są guziczki na nogawkach - można je sobie delikatnie podwinąć :) a na klapie na brzuch chyba jest wszyta guma, albo użyty jakiś bardziej elastyczny materiał, bo przy rozmiarze 38 zrobiło mi się jeszcze duuuużo miejsca na brzuś. No i są luźne w udach. A na tym mi najbardziej zależało. Jakoś teraz nie jestem w stanie nosić dopasowanych rzeczy. Drażnią mnie :( A przed ciążą wszystko musiało być takie slim :D Swoje wylicytowałam za 24,60 ale widziałam że czasem ludzie w ogóle nie licytują i można je kupić do 20 zł.

No, Mąż właśnie wrócił i powiedział że spoko ^^

@CarlaR bardzo Cię podziwiam za siłę i piękne wnętrze . Takie przy życia są na pewno smutne . Niestety też i ze smutków składa się nasze życie. Oby było ich teraz jak najmniej !
@Karolcia90 gratuluję udanej wizyty i córeczki :* skarpeteczki cudasne. Jasiu też już ma tylko ze czarne :)
@Rossiczka też wizytujesz dzisiaj ? Jagoda śliczne imię. Zresztą mi wszystkie botaniczne się podobają
@Eraja zawsze mi humor poprawiasz .cóż za spektakularny wypad do kina :D ja jestem taki gapcio i często mi się tego typu sytuacje zdarzają :D
Fajne te ogrodniczki ! Ja chyba jakieś tanie spodnie na allegro poszukam....pomimo tego ze w spodniach nie wyglądam bo dzisiaj mierzylam ahhh :D
@Endywia kochana ściskam mocno . Mam nadzieję że teraz się relaksujesz dużo o dpoczywajac.

Do usług :D Mój Mąż ciapa również <3 Jak wypiorę te spodnie to wrzucę je na sobie. Na razie nie odpowiada mi zapach nowości i muszę je z siebie szybko zrzucać :p

@CarlaR dołączam do podziwu za wewnętrzną siłę. Pięknie ubrałaś w słowa taką życiową tragedię.. Bardzo mi przykro, że ktokolwiek musiał przez to przechodzić . Jesteście silne dziewczyny i teraz już musi być tylko dobrze [emoji8].

Ja dziś zamówiłam krótkie ogrodniczki z C&A. Polowałam na używki, ale w końcu na wyprzedaży są po 69 zł [emoji6], a że zostały też duże rozmiary to skorzystałam (wzięłam też długie aby dobić do minimalnej kwoty zamówienia ale jeszcze się waham czy zostawię sobie obie pary [emoji12], zobaczę jak będą leżeć [emoji6]).

@reniuszek mam nadzieję, że dzisiejszy dzień poprawił Ci nastrój [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Pudło ubranek po bliźniakach mojej siostry. Trochę wyprzedaże w Pepco, Tesco i Auchan. Trochę ciuchlandy i się nazbierało. Bardzo dużo mam ciuszkow do 56 cm, na wszelki wypadek.

W Biedronce jest promocja na chusteczki Dady. A w Rossmanie na pieluszki Pampersa 43 szt za 19.78. Husteczki z Pampersa też widziałam. W Rossmanie taniej z ich aplikacją.

reklama
@CarlaR dołączam do podziwu za wewnętrzną siłę. Pięknie ubrałaś w słowa taką życiową tragedię.. Bardzo mi przykro, że ktokolwiek musiał przez to przechodzić . Jesteście silne dziewczyny i teraz już musi być tylko dobrze [emoji8].

Ja dziś zamówiłam krótkie ogrodniczki z C&A. Polowałam na używki, ale w końcu na wyprzedaży są po 69 zł [emoji6], a że zostały też duże rozmiary to skorzystałam (wzięłam też długie aby dobić do minimalnej kwoty zamówienia ale jeszcze się waham czy zostawię sobie obie pary [emoji12], zobaczę jak będą leżeć [emoji6]).

@reniuszek mam nadzieję, że dzisiejszy dzień poprawił Ci nastrój [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wam zazdroszczę tych ogrodniczek! Pokaż się nam koniecznie :-)
Mi już lepiej wiadomo zakupy poprawiają humor :-)

Do góry