Jakby było odwrotnie to możemy się zamienićTo życzę dziewczynki
Ja bym chciała chłopcajuż 2 dziewczyny i jeden chłopak na pokładzie są to teraz do pary chłopaka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakby było odwrotnie to możemy się zamienićTo życzę dziewczynki
Ja bym chciała chłopcajuż 2 dziewczyny i jeden chłopak na pokładzie są to teraz do pary chłopaka
![]()
Zgadzam się, że zdrowie najważniejsze. Sama nie mam jakichś szczególnych preferencji, leciutko w stronę chłopaka ale nie będę mieć absolutnie żalu do losu, jeśli będzie dziewczynkaNajważniejsze aby było zdrowe ale gdybym mogła wybrać to chciałabym aby była dziewczynkaod zawsze marzyłam o córce, mój drugi syn do dnia porodu był dziewczynką A przy porodzie wyszły niezłe jaja i to dosłownie
![]()
To życzę dziewczynkiJakby było odwrotnie to możemy się zamienićnie no żartuje
najwyżej będę jedyna kobieta w domu, nie licząc kotki
![]()
DokładnieZgadzam się, że zdrowie najważniejsze. Sama nie mam jakichś szczególnych preferencji, leciutko w stronę chłopaka ale nie będę mieć absolutnie żalu do losu, jeśli będzie dziewczynka![]()
A dziękuję a Tobie życzę chłopcaTo życzę dziewczynki![]()
Ja też chciałam tak zrobić, ale u mnie w przychodni nie oddają wyników , musiałabym się umówić na następną wizytę do doktor na NFZ ,a jednak chciałbym prowadzić prywatnie i nie zdążyłabym z wynikami na wizytę prywatną ,która mam 5 .05O matkoidę po skierowanie nie ma to tamto
wystarczy że wydam 530 ma prenatalne
![]()
Pewnie chodziło o 22Kurczę, położna zapisała mnie wczoraj na prenatalne na 22 czerwca a dziś liczę i liczę i wychodzi 16 tydzień (teraz jestem w 8+2). A to powinno być między 11 a 13 tygodniem. Nie mam jakiegoś zaćmienia, prawda?To powinno wypaść w maju?