• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Dziewczyny i ja się dołączę do waszego grona. W środę i czwartek testy pozytywnie i szok nad szokiem.
Nadal jakoś do mnie nie dociera taka informacja. I jakieś nie czuje się w ciąży. W poprzednich trzech już od samego początku czułam to .. teraz jakoś nie. I aż się tego boje. Wizytę mam czwartek 25.
Termin z om wynika mi na 6.12.
Choć nigdy jeszcze nie urodziłam w terminie, zawsze dużo przed, niestety.
U mnie na pokładzie prawie 6 latek ( cafe1997 czy dobrze pamiętam cię z czerwcowek 2020??) i trzy i pół latek z grudnia.

reklama
Dziewczyny i ja się dołączę do waszego grona. W środę i czwartek testy pozytywnie i szok nad szokiem.
Nadal jakoś do mnie nie dociera taka informacja. I jakieś nie czuje się w ciąży. W poprzednich trzech już od samego początku czułam to .. teraz jakoś nie. I aż się tego boje. Wizytę mam czwartek 25.
U mnie na pokładzie prawie 6 latek ( cafe1997 czy dobrze pamiętam cię z czerwcowek 2020??) i trzy i pół latek z grudnia.
Hejka :D
Wizyte masz w czwartek 25 ale że kwietnia? 🤔 Bo ja mam wizytę w sobotę 25 kwietnia 🤣 i tak coś się rozjechały nam daty 😅 żebyś wizyty nie przegapiła 😄
Hejkaa

Tak 😁

Hejka, też już Cię wpisuje :D Nick z pokemonów? :D

Oczywiście! 😁 Dodam jeszcze, że u mnie też już w domku jeden Bobas, więc możecie mi dopisać do listy na początek 👶🏻

Zastanawiałam się czy nie zmienić z tej okazji nicku, żeby każdy Bobas miał swojego własnego pokemona, ale dziwnie by się było nazywać Bulbazaur albo inny Alakazam. Jak się zacznę z czymś innym utożsamiać to zmienię w trakcie 🤣

Co do objawów to ja się nadal nie czuję jak w ciąży- zero senności, mdłości odrzucenia od czegoś czy zachcianek. Może trochę bardziej czuję głód i mam wrażenie że delikatne wybrzuszenie się zrobiło po prawej stronie brzuszka (wiem, że wcześnie, ale w poprzedniej ciąży też tak miałam że tam gdzie był zarodek to delikatnie było powiększone. Widać to tylko w nocy/nad ranem :))

@rybka_pipka kciuki za wizytę, daj znać 🤞🏻

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry