reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no tak ale jak sama jestem kobieta to bym wiedziala jak ja uspokoic i co zrobic zeby byla zadowolona hehhe bo chyba ty wiesz co sprawia ci przyjemnosc nie ??
dala bym jej 10 zl na kosmetyki i luzik heheh no bo ja bym byla zlym mezem heheh

reklama
stefcia sorry musiałam mężowi kompa dać na moment

co do tych pragnień to przyznaję ci rację ;-) zrozumienie bez dwóch zdań...
ale faceta też można "wytresować" :tak:
a skąd wiesz jaki byłby jej charakter? skoro byłabyś złym mężem to zazwyczaj kobity zmieniają się po ślubie :-D:-D:-D więc nie wiadomo kto pokazałby różki ;-)
wszystko ma swoje plusy i minusy :rofl2:
zrób bilans :-D

" baby mają minusy :-D nie jesteśmy ideałami :tak:
potrafią być upierdliwe, niezdecydowane, kłótliwe itp.
chyba, że trafisz na taką z mega-testosteronem :-D" - kata ale nas podsumowałaś:szok::szok:
dziewczyny jak się robi cytaty w postach bo chciałam zrobić i nie wiem jak:-(:no:

Dobry wieczór!!
Tak późno bo była przyjaciółeczka i w dodatku cały dzień bez światła - włączyli dopiero przed 16... Jeju, jak ludzie mogli kiedyś żyć bez prądu...:szok::szok::szok::szok:

Ale super było tylko później ta akcja sprzątanie. ale co tam, dobrze ze choć cieczaczki się fajnie bawiły, tylko przez to wszystko spały w południe aż 45 min.
Z Alesiowym siusiakiem już chyba lepiej bo nie ma takiego krzyku jak zmieniam mu pampersa i robię te okłady, no i nie płacze już jak robi siku. Dobrze że to nie było nic groźnego, bo nie wiem jak byśmy przetrzymali kolejne wizyty u lekarza i leczenie. Dość się już biedaczek namęczył.
Kurczę jak maluchy latały dziś w samych koszulkach to zauważyłam że Laurunia (właśnie córka od mojej psiapsiółki) ma krzywą prawą nóżkę. Jak stoi prosto to wychodzi jej z tej strony literka X. Martwię się ale mam nadzieję że skończy się tylko na ćwiczeniach. Jutro Monia idzie z nią do lekarza.
Najpierw z góry dziękuję za akcję shrekomania :tak::tak::tak::tak:BARDZO, BARDZO

Jutrzenka wyobraź sobie że ja oglądałam te sztućce tylko jakoś nie zauważyłam że na nich jest shrek
Paula jak czytam o tym co wyrabia Jula w domu to normalnie jakbym widziała Alexa - on jest identyczny. Ja też od paru dni tak staram się postępować z małym i chyba zaczyna powoli skutkować. Do tego odwracanie uwagi i histeria zaczyna trwać coraz krócej.
Sylwia nie stresuj się tak wyjazdem, na pewno wszystko będzie dobrze.
Anetko dobrze że po zabiegu wszystko super, ja też kiedyś miałam usuwaną, ale co z tego jak znów mi się zrobiła, ale tym razem ginek powiedział że jest malutka i nie ma się czym przejmować.
Kaja_maj super że wyniki Kubulka już są dobre
Weroniczko jestem pełna podziwu dla Ciebie za to jak dajesz sobie radę. Trzymam mocno kciuki za wieczór.No i gratulacje dla Tadeuszka za wspinaczkę
Kata_woj
- no wiesz co - a fe brzydalo - jak możesz o ciągnięciu tu pisać jak ja mam takie chętki....- w sumie to głodnemu chleb na myśli.
Stefanka stronka dodana do ulubionych więc i głosik oddany.

Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam - działanie nie umyślne.

Hejka:)

Dziecko mi już grzecznie lula (na razie:happy:), a mnie też już coś oczka się kleją, więc wpadam na chwilkę tylko ...

Stefa ale się wypuściłaś!!! "10zł":-D To nawet na waciki nie starczy;-). A strażacy ... wierzę, że było co oglądać:tak:
Kata-woj no to Ci córcia zaraz śmigać na własnych nóżkach będzie:tak:. Fajnie:-)
Weroniczka Dziewczyno ja Cię podziwiam!!! Ja czasem sama z jednym wybrać się nie mogę, a co dopiero z trójką:szok:. Dla mnie JESTEŚ WIELKA!!!
Anetka wcale Ci się nie dziwię, że tak się czujesz ... może to jakieś przesilenie wiosenne, albo raczej zimowa melancholia nas dopada:confused:. Byle do wiosny;-)
Basia super, że to nic poważnego u Aleksa ... oby szybko mu przeszło:tak:
Paula, Sylwia, Kasia.maj ostatnio właśnie zaczęłam to samo zauważać u mojego bączka ... zrobił się strasznie niedobry, wszystko by chciał dostać, a jak mówię "NIE" to jest taka histeria, wrzask i tupanie, że brak słów:baffled:. Nie wiem skąd to tak nagle się wzięło, ale staram się z tym walczyć, bo mimo, że jest najukochańszy na świecie - na wszystko mu nie mogę pozwolić:tak:.
Np. ostatnio postawiłam patelnię na kuchence, całe szczęście, że olej się rozgrzać nie zdążył i że w porę zauważyłam, jak Wiktor podleciał i za krawędź patelni mi złapał!!! W ostatniej chwili ją chwyciłam:angry::angry::angry:. Normalnie, aż zamarłam!!!

Idę do wyrka, może coś w TV ciekawego jeszcze leci:baffled:
Papa

Ja też uciekam bo chyba ciężka noc przede mną, Alex zrobił dziś tylko jedną kupkę i to nie za dużą i właśnie jestem po 10 minutowej rozgrzewce przysiadowej - mam nadzieję że pierwszej i ostatniej tej nocki.

Wszystkim życzę kolorowych snów i aby wiosenka przyszła szybko. PAPUTKI

jejku basia to ile mały ci kup wali jak piszesz, że tylko jedna? :szok: u nas zawsze jest jedna a nieraz nawet jedna na 2 dni ;-)
monia mam nadzieję :tak: tak bardzo na to czekam...
kal.aga to taki mój mały samokrytycyzm :-D wolę się zawsze miło rozczarować niż zawieść ;-) w danym poście na dole masz przycisk "cytuj" ;)

a w ogóle to może posiedzę troszkę z wami na nocce...

EDIT: jeśli chodzi o kuchnię to mam tendencję do zostawiania noży na blacie i brzegu zlewu a od jakiegoś czasu muszę bardzo uważać bo młoda zaczyna sięgać :szok:

Ostatnia edycja:
Hej!
Wybaczcie dziewczyny, ale nie napisze wiele. Ostatnio nic mi się nie chce.
Mam mega doła, chyba popadam w depresje. Mam czarne myśli. Czuję się po prostu nieszczęśliwa i ciągle chce mi się płakać.
Przepraszam,
Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry